Βρείτε τρένο από Φωτολίβος προς Δράμα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Δράμα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 14 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 10:10
Τελευταία αναχώρηση: 10:10
Απόσταση 13km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Φωτολίβος προς Δράμα

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Φωτολίβος προς Δράμα: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο, μπορείτε να βασιστείτε στην TrainOSE, ένα μόνο παράδειγμα από όλους τους συνεργάτες μας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Φωτολίβος προς Δράμα

Τρένα από Φωτολίβος προς Δράμα


Όταν ταξιδεύετε σε τόσο μικρές αποστάσεις, μπορείτε να εξετάσετε και τις επιλογές λεωφορείου και ομαδικής χρήσης αυτοκινήτου: με λίγη τύχη θα βρείτε πολύ φθηνές επιλογές, ακόμα κι αν κλείσετε την τελευταία στιγμή.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Δράμα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Δράμα από τον σταθμό Φωτολίβος, το οποίο φτάνει στον σταθμό Δράμα.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Φωτολίβος προς Δράμα με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Φωτολίβος προς Δράμα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Φωτολίβος προς Δράμα και πότε φεύγουν τα τρένα

Χρειάζεται χρόνος 11 minutes κατά μέσον όρο για να φτάσετε στην πόλη Δράμα με τρένο, αλλά θα χρειαστείτε 11 minutes με τα ταχύτερα τρένα. Το πρώτο είναι διαθέσιμο στις 10:12, ενώ το τελευταίο φεύγει από την πόλη Φωτολίβος στις 10:12.