Βρείτε τρένο από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Σταθμός Λευκοθέας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 55 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 1
Πρώτη αναχώρηση: 16:52
Τελευταία αναχώρηση: 16:52
Απόσταση 81km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Ξάνθη - Σταθμός Λευκοθέας.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας

Τρένα από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Ξάνθη και Σταθμός Λευκοθέας, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Ξάνθη και Σταθμός Λευκοθέας

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Σταθμός Λευκοθέας από τον σταθμό Ξάνθη, το οποίο φτάνει στον σταθμό Λευκοθέα Αλιστράτης.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν για να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας με τρένο

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 1 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Ξάνθη προς Σταθμός Λευκοθέας και πότε φεύγουν τα τρένα

Το πρώτο τρένο προς την πόλη Σταθμός Λευκοθέας φεύγει στις 16:02, ενώ το τελευταίο στις 16:02. Το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 24 minutes κατά μέσον όρο, αλλά με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Σταθμός Λευκοθέας σε 2 hours and 24 minutes.