Βρείτε τρένο από Δράμα προς Κρηστώνη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Κρηστώνη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 37 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση: 10:19
Τελευταία αναχώρηση: 18:54
Απόσταση 110km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Δράμα προς Κρηστώνη στο virail

Με το virail μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές των τρένων από Δράμα προς Κρηστώνη με μια ματιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που σχεδιάζετε να φύγετε και, αν θέλετε, να ταξινομήσετε και να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανά τιμή και χρόνο. Για να κάνετε την κράτηση για το τέλειο ταξίδι σας, το virail θα σας ανακατευθύνει απευθείας στον ιστότοπο του παρόχου, για μια εξαιρετικά ασφαλή αγορά.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Δράμα προς Κρηστώνη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Δράμα και Κρηστώνη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Δράμα προς Κρηστώνη

Τρένα από Δράμα προς Κρηστώνη


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Δράμα και Κρηστώνη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κρηστώνη

Τα τρένα προς Κρηστώνη θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Δράμα και θα αφιχθούν στον σταθμό Κιλκίς.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Δράμα προς Κρηστώνη

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Δράμα προς Κρηστώνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 2 που είναι απευθείας γραμμές. Κατά συνέπεια, παρακαλούμε να προσέξετε ότι, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή από Δράμα προς Κρηστώνη με τρένο και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 hours and 34 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Κρηστώνη σε 2 hours and 18 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Δράμα στις 10:08, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 18:08.