Τρένο Δελχί - Καλκούτα τιμές από 5,24€

Ξεκίνα από
5,24€
Ανακαλύπτω

Δελχί σε Καλκούτα από τρένου

Το ταξίδι από Δελχί έως Καλκούτα με τρένου είναι 1.304,7 km και διαρκεί 17 ω 5 λεπτά. Υπάρχουν 6 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:00 και την τελευταία στο 20:45. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Δελχί σε Καλκούτα με τρένου για μόλις 5,24€ ή έως και 39,08€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 5,24€.

Καλύτερη τιμή 5,24€
Διάρκεια Ταξιδίου 17 ω 5 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 6
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 5,24€
Υψηλότερη Τιμή 39,08€
Πρώτη Αναχώρηση 06:00
Τελευταία Αναχώρηση 20:45
Απόσταση 1.304,7 km
Αναχώρηση Δελχί
Άφιξη Καλκούτα
Transportistas IndianRail

Τρένου Εισιτήρια από Δελχί έως Καλκούτα

  Sep 30
  Περισσότερα
  31°
  Oct 01
  Περισσότερα
  29°
  Oct 02
  Περισσότερα
  26°
  Oct 03
  Περισσότερα
  30°
  Oct 04
  Περισσότερα
  30°
  Oct 05
  Περισσότερα
  31°
  Oct 06
  Περισσότερα
  31°
  Oct 07
  Περισσότερα
  32°
  Oct 08
  Περισσότερα
  32°
  Oct 09
  Περισσότερα
  32°
  Oct 10
  Περισσότερα
  33°
  Oct 11
  Περισσότερα
  30°
  Oct 12
  Περισσότερα
  30°
  Oct 13
  Περισσότερα
  31°
  Oct 14
  Περισσότερα
  30°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
31°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Δελχί προς Καλκούτα

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Δελχί προς Καλκούτα. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου για να πάω από Δελχί προς Καλκούτα;

Οι τιμές των εισιτηρίων του τρένου από Δελχί προς Καλκούτα διαφέρουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και τον τύπο της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια του τρένου από Δελχί προς Καλκούτα θα κοστίσει 20,34€. Η μέση τιμή του εισιτηρίου με το τρένο είναι περίπου 31,16€. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής
Φτηνά εισιτήρια από Δελχί έως Καλκούτα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Δελχί έως Καλκούτα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Δελχί έως Καλκούτα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Δελχί στο Καλκούτα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Η καλύτερη στιγμή για να κλείσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Δελχί έως Καλκούτα

Τα φθηνότερα εισιτήρια τρένου Δελχί - Καλκούτα μπορούν να βρεθούν με 19€ αν είστε τυχεροί ή 24€ κατά μέσο όρο. Το πιο ακριβό εισιτήριο μπορεί να κοστίσει έως και 26€.

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Καλκούτα με τρένο

Όταν ταξιδεύετε στο Καλκούτα με τρένο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Το IndianRail παρέχει εκτεταμένες υπηρεσίες επιβατών για το έθνος, συνδέοντας μεγάλες πόλεις και απομακρυσμένες περιοχές. Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τρένων, συμπεριλαμβανομένων τρένων υψηλής ταχύτητας, πολυτελών τρένων και τοπικών τρένων. Αν και το IndianRail αντιμετωπίζει προκλήσεις όπως ο συνωστισμός και οι καθυστερήσεις, παραμένει ένας κρίσιμος τρόπος μεταφοράς για εκατομμύρια ανθρώπους στην Ινδία.

Υπηρεσίες εν πλω IndianRail από Δελχί έως Καλκούτα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Δελχί έως Καλκούτα κατά τρένου.
Εγκαταστάσεις IndianRail
Αποσκευές
Κλιματισμός

Δελχί έως Καλκούτα Εκπομπές CO2 κατά Τρένου

Ecology
Τρένου
7.4kg
Λεωφορείο
48.9kg
Πτήση
1,954.7kg
Αυτοκίνητο
188.5kg
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Δελχί έως Καλκούτα με τρένο; Οι εκπομπές Co2 για τη λήψη του τρένου μεταξύ Δελχί και Καλκούτα είναι 7.4kg.
Πόσο CO2 εξοικονομώ παίρνοντας το τρένο μεταξύ Δελχί και Καλκούτα; Παίρνοντας το τρένο μεταξύ Δελχί και Καλκούτα θα εξοικονομήσετε 1,947.3kg εκπομπών CO2 σε σύγκριση με μια πτήση, 41.5kg σε σύγκριση με ένα λεωφορείο και 181.1kg σε σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο τρένου από Δελχί έως Καλκούτα;
Ένα εισιτήριο τρένου από Δελχί έως Καλκούτα είναι 20,29€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 5,24€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Δελχί προς Καλκούτα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Δελχί έως Καλκούτα είναι 5,24€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Δελχί και Καλκούτα από τρένου;
Δελχί έως Καλκούτα είναι 1.304,7 km.
Πόσο διαρκεί το τρένου μεταξύ Δελχί και Καλκούτα;
Το Δελχί έως το Καλκούτα είναι κατά μέσο όρο 21 ω 43 λεπτά. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 17 ω 5 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Δελχί έως Καλκούτα;
Το Δελχί έως το Καλκούτα καλύπτεται από τελεστές 1. Μπορείτε να βρείτε στο Virail IndianRail που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα τρένου ανά ημέρα πηγαίνουν από Δελχί σε Καλκούτα;
Δελχί έως Καλκούτα έχει 6 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο τρένου από Δελχί έως Καλκούτα;
Το παλαιότερο τρένου από Δελχί έως Καλκούτα αναχωρεί στο 06:00. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο τρένου από Δελχί έως Καλκούτα;
Το πιο πρόσφατο τρένου από Δελχί έως Καλκούτα αναχωρεί στο 20:45. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Δελχί έως Καλκούτα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο τρένου που βρήκαμε είναι 5,24€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Δελχί στο Καλκούτα;
Υπάρχουν σταθμοί 7 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Δελχί για να μεταβείτε στο Καλκούτα. Μπορείτε να πάτε από Adarsh Nagar Delhi(andi), Anand Vihar Terminal(anvt), New Delhi, Delhi Cantt, Delhi Shahdara Jn, Shakurbasti(ssb) and Delhi(dli) και μπορείτε να φτάσετε στο Howrah Jn(hwh), New Jalpaiguri, Siliguri Junction, Sealdah(sdah) and Santragachi Jn(src).
Πόσες απευθείας συνδέσεις πηγαίνουν από Δελχί σε Καλκούτα;
Υπάρχουν κατά μέσο όρο 6 από Δελχί έως Καλκούτα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Δελχί έως Καλκούτα από τρένου;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά τρένου μεταξύ Δελχί και Καλκούτα είναι 17 ω 5 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας τρένου από Δελχί έως Καλκούτα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο τρένου μεταξύ Δελχί και Καλκούτα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Δελχί έως Καλκούτα από τρένου;
Το ταξίδι τρένου από το Δελχί στο Καλκούτα δημιουργεί εκπομπές CO2 7.4kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας