Βρείτε τρένο από Βριλήσσια προς Αχαρνές

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 57 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση 09:29
Τελευταία αναχώρηση 23:29
απόσταση 10 km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Βριλήσσια προς Αχαρνές

Αν ψάχνετε για τον ευκολότερο τρόπο να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαδρομή σας με τρένο, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επιλέξετε την ημερομηνία και το virail θα σας εμφανίσει όλες τις συνδέσεις που προσφέρουν οι συνεργάτες μας: φιλτράροντας τα αποτελέσματα θα βρείτε την ιδανική λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας. Το virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της εταιρείας για μια απλή και ασφαλή κράτηση.

Τρένα από Βριλήσσια προς Αχαρνές: με ποιες εταιρείες μπορείτε να ταξιδέψετε

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Βριλήσσια και Αχαρνές.

Τρένα από Βριλήσσια προς Αχαρνές

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Βριλήσσια προς Αχαρνές και πότε φεύγουν τα τρένα

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Αχαρνές φεύγει στις 09:29, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:29. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 57 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Αχαρνές σε 34 λεπτά.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Βριλήσσια και Αχαρνές

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Βριλήσσια από τον σταθμό Πεντέλη και φτάνουν στον σταθμό Αχαρνές.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Βριλήσσια προς Αχαρνές

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 16 για να φθάσετε στην πόλη Αχαρνές από την πόλη Βριλήσσια. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 16 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρόλα αυτά, η επιλογή ενός εισιτηρίου με έμμεση γραμμή θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική αν θέλετε να φτάσετε στην πόλη Αχαρνές την τελευταία στιγμή, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Βριλήσσια προς Αχαρνές με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 16 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 16 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.