Βρείτε τρένο από Βελεστίνο προς Κατερίνη

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 38 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση: 05:46
Τελευταία αναχώρηση: 23:41
Απόσταση 101km

Συγκρίνετε τις καλύτερες τιμές τρένων από Βελεστίνο προς Κατερίνη

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Κατερίνη. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Βελεστίνο προς Κατερίνη, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Βελεστίνο προς Κατερίνη με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών μας, θα βρείτε επίσης την TrainOSE, που παρέχει τις συνδέσεις τρένων μεταξύ Βελεστίνο και Κατερίνη.

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Βελεστίνο προς Κατερίνη

Τρένα από Βελεστίνο προς Κατερίνη


Μερικές φορές μπορεί να βρείτε φθηνότερες λύσεις, εξετάζοντας περιορισμένες προσφορές ή προγράμματα πιστότητας που διατίθενται στους ιστοτόπους των εταιρειών.

Δεδομένου ότι το ταξίδι μεταξύ Βελεστίνο και Κατερίνη είναι σχετικά σύντομο, μπορείτε να εξετάσετε την ομαδική χρήση αυτοκινήτου ή το λεωφορείο ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς, με φθηνότερες τιμές και παρόμοια διάρκεια.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Κατερίνη

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Βελεστίνο από τον σταθμό Βελεστίνο και φτάνουν στον σταθμό Κατερίνη.

Ταξιδεύοντας με τρένο από Βελεστίνο προς Κατερίνη: πόσες καθημερινές συνδέσεις υπάρχουν

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 9 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Βελεστίνο προς Κατερίνη με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 9 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε φεύγουν τα τρένα για Κατερίνη και πόσο διαρκεί το ταξίδι

Με τις ταχύτερες συνδέσεις θα βρίσκεστε στην πόλη Κατερίνη σε 1 hour and 14 minutes, αλλά κατά μέσον όρο το ταξίδι διαρκεί 2 hours and 2 minutes. Το πρώτο τρένο που κατευθύνεται προς την πόλη Κατερίνη είναι στις 07:12, ενώ το τελευταίο τρένο φεύγει από την πόλη Βελεστίνο στις 23:12.