• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Αχαρνές προς Διακοπτό

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Διακοπτό

Ταξιδεύοντας από Αχαρνές προς Διακοπτό με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Αχαρνές προς Διακοπτό; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Αχαρνές προς το Διακοπτό μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 45 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 13
Πρώτη αναχώρηση 09:33
Τελευταία αναχώρηση 18:36
απόσταση 135 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
13
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 11 λεπτά
Αχαρνές - Διακοφτό
09:33 - 12:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 8 λεπτά
ΣΚΑ - Διακοφτό
09:36 - 12:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 11 λεπτά
Αχαρνές - Διακοφτό
10:33 - 14:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 4 ω 8 λεπτά
ΣΚΑ - Διακοφτό
10:36 - 14:44
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 10 λεπτά
Αχαρνές - Διακοφτό
12:33 - 17:43
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 5 ω 7 λεπτά
ΣΚΑ - Διακοφτό
12:36 - 17:43
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 3 ω 10 λεπτά
Αχαρνές - Διακοφτό
14:33 - 17:43

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Αχαρνές προς Διακοπτό με το τρένο;

Για να πάτε από Αχαρνές προς Διακοπτό πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Οι γρηγορότερες διαδρομές μεταξύ Αχαρνές και Διακοπτό θα ολοκληρώσουν το ταξίδι σε 2 ω 32 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστεί περίπου 3 ω 45 λεπτά για να ταξιδέψετε το 135 km μεταξύ Αχαρνές και Διακοπτό.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Αχαρνές προς Διακοπτό;

Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε νωρίς, συνήθως η αναχώρηση από Αχαρνές προς Διακοπτό είναι στις 09:33. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία καθημερινή αναχώρηση είναι στις 18:36. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Αχαρνές προς Διακοπτό;

Σε Αχαρνές, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Αχαρνές and ΣΚΑ. Όταν φτάσετε Διακοπτό, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Διακοφτό. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Αχαρνές προς Διακοπτό;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Αχαρνές προς Διακοπτό χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως TrainOSE. Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 13 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως 15 αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Αχαρνές προς Διακοπτό χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν απευθείας συνδέσεις από Αχαρνές προς Διακοπτό κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 13 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα.