Βρείτε τρένο από Αθήνα προς Νέοι Πόροι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Νέοι Πόροι

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 14 ω 3 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 35
Πρώτη αναχώρηση: 04:56
Τελευταία αναχώρηση: 23:50
Απόσταση 241km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Νέοι Πόροι στο virail

Το virail κάνει κάθε ταξίδι πιο εύκολο: το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να καθορίσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας από Αθήνα προς Νέοι Πόροι. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για το ταξίδι σας, φιλτράροντας και ταξινομώντας τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση. Το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αθήνα προς Νέοι Πόροι

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αθήνα προς Νέοι Πόροι που προσφέρονται από την TrainOSE.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αθήνα προς Νέοι Πόροι

Τρένα από Αθήνα προς Νέοι Πόροι


Αν είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, να έχετε πάντοτε υπόψη ότι μπορείτε να αγοράζετε εξαιρετικά φθηνά εισιτήρια τρένων αν αποφεύγετε να ταξιδεύετε τα σαββατοκύριακα και αν επιλέγετε να ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της χαμηλής περιόδου.

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Νέοι Πόροι

Τα τρένα προς Νέοι Πόροι αναχωρούν από Αθήνα από τον σταθμό Αθήνα or Ρουφ και φτάνουν στον σταθμό Νέοι Πόροι.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αθήνα προς Νέοι Πόροι

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 34 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αθήνα προς Νέοι Πόροι με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 33 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 1 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αθήνα προς Νέοι Πόροι;

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Νέοι Πόροι φεύγει στις 04:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 23:05. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 18 hours and 19 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Νέοι Πόροι σε 4 hours and 13 minutes.