• διαδρομή μετάβασης
  • ταξίδι μετ επιστροφής

Βρείτε τρένο από Αιγίνιο προς Τρίκαλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Τρίκαλα

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αιγίνιο προς Τρίκαλα στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Τρίκαλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αιγίνιο προς Τρίκαλα, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με τρένο από Αιγίνιο προς Τρίκαλα

Το virail βρίσκει προσφορές από πολλές σιδηροδρομικές εταιρείες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, σας δείχνει τις πιθανές συνδέσεις τρένων από Αιγίνιο προς Τρίκαλα που προσφέρονται από την TrainOSE.

Λεπτομέρειες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 15 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 2
Πρώτη αναχώρηση 11:53
Τελευταία αναχώρηση 19:48
απόσταση 124 km
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 20 λεπτά
Αιγίνιο - Τρίκαλα
11:53 - 14:13
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 2 ω 11 λεπτά
Αιγίνιο - Τρίκαλα
19:48 - 21:59

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Τρίκαλα με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Τρίκαλα φεύγει στις 11:53, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:48. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ω 15 λεπτά, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Τρίκαλα σε 2 ω 11 λεπτά.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούνται από τα τρένα που ταξιδεύουν από Αιγίνιο προς Τρίκαλα

Τα τρένα προς Τρίκαλα θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αιγίνιο και θα αφιχθούν στον σταθμό Τρίκαλα.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Αιγίνιο και Τρίκαλα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Πόσες συνδέσεις την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αιγίνιο προς Τρίκαλα με τρένο

Υπάρχουν καθημερινές συνδέσεις τρένων 2 για να φθάσετε στην πόλη Τρίκαλα από την πόλη Αιγίνιο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν απευθείας γραμμές σε αντίθεση με τα δρομολόγια 2 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε τρένα.

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Αιγίνιο προς Τρίκαλα με τρένο, υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 2 κάθε μέρα.Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των συνδέσεων υπάρχουν δρομολόγια 2 με τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι καμιάς των άμεσων γραμμών. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να πάρετε ένα άλλο τρένο.

Σταθμοί αναχώρησης

Αιγίνιο

Σταθμοί προορισμού

Τρίκαλα
Logo

Σχετικά με εμάς