Βρείτε τρένο από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Λεπτοκαρυά

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 28 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:11
Τελευταία αναχώρηση: 21:15
Απόσταση 49km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λεπτοκαρυά. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αιγίνιο - Λεπτοκαρυά.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά

Τιμή εισιτηρίου Αιγίνιο - Λεπτοκαρυά κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιοι σταθμοί εξυπηρετούν τη σιδηροδρομική γραμμή Αιγίνιο - Λεπτοκαρυά

Τα τρένα αναχωρούν από την πόλη Αιγίνιο από τον σταθμό Αιγίνιο και φτάνουν στον σταθμό Λεπτοκαρυά.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 11 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο ώρα θέλετε για να φτάσετε στην πόλη Λεπτοκαρυά με τρένο

Ενώ το πρώτο τρένο για την πόλη Λεπτοκαρυά φεύγει στις 06:05, το τελευταίο είναι προγραμματισμένο για τις 21:07. Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 27 minutes, αλλά τα ταχύτερα τρένα μπορούν να σας πάνε στην πόλη Λεπτοκαρυά σε 28 minutes.