Βρείτε τρένο από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά


Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 6€
Διάρκεια ταξιδιού 30 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 11
Πρώτη αναχώρηση: 06:11
Τελευταία αναχώρηση: 21:15
Απόσταση 49km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά στο virail

Το virail έχει τον μαγικό τρόπο για να βρείτε τα φτηνά εισιτήρια τρένου σας προς Λεπτοκαρυά. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να δώσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και να ορίσετε τα φίλτρα για την αναχώρηση και την τιμή σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μόλις διαλέξετε τις καλύτερες επιλογές του ταξιδιού σας με τρένο από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά, το virail θα σας ανακατευθύνει αυτόματα στον ιστότοπο του παρόχου για την αγορά.

Ποιες εταιρείες εκτελούν ταξίδια από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά με τρένο

Το virail συνεργάζεται με περισσότερους από 200 συνεργάτες στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο, μεταξύ των οποίων και η TrainOSE που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου Αιγίνιο - Λεπτοκαρυά.

Πόσο κοστίζουν τα χαμηλού κόστους εισιτήρια τρένου από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά

Η κράτηση εκ των προτέρων σας επιτρέπει όντως να εξοικονομήσετε χρήματα: στην πραγματικότητα, μπορείτε να αγοράσετε φθηνά εισιτήρια τρένων από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά με 6,00 € μόνο, ενώ η μέση τιμή είναι 6,00 €.

Τρένα από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά


Αν τα δρομολόγια των τρένων δεν ταιριάζουν με το πρόγραμμα ή τον προϋπολογισμό σας, το λεωφορείο και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου μπορούν να σας προσφέρουν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις χρόνου και τιμής, χωρίς να αλλάξετε ουσιαστικά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από ποιους σταθμούς αναχωρούν τα τρένα προς Λεπτοκαρυά

Τα τρένα προς Λεπτοκαρυά θα αναχωρήσουν από τον σταθμό Αιγίνιο και θα αφιχθούν στον σταθμό Λεπτοκαρυά.

Πόσες συνδέσεις τρένων την ημέρα υπάρχουν για να πάτε από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 11 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 0 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 11 που είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική αν και το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, η επιλογή ενός εισιτηρίου για μια απευθείας γραμμή φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή, αν η προτεραιότητά σας είναι να παραμείνετε στο ίδιο τρένο για όλο το ταξίδι.

Πότε είναι τα πρώτα και τα τελευταία τρένα από Αιγίνιο προς Λεπτοκαρυά;

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 28 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Λεπτοκαρυά σε 28 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Αιγίνιο στις 10:05, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 21:05.