• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Μέσω Τρένου

Αύριο

Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Παλλήνη

Το ταξίδι σας από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Άγιος Στέφανος προς το Παλλήνη μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 1 ω 9 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 9
Πρώτη αναχώρηση 08:23
Τελευταία αναχώρηση 22:23
απόσταση 16 km

Σύνοψη Διαδρομής με train

συνδέσεις
9
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 9 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Παλλήνη
09:23 - 10:32
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 9 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Παλλήνη
10:23 - 11:32
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 9 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Παλλήνη
12:23 - 13:32
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 9 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Παλλήνη
14:23 - 15:32
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 9 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Παλλήνη
16:23 - 17:32
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 9 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Παλλήνη
18:23 - 19:32
TrainOSE-logo
TrainOSE
Διάρκεια: 1 ω 9 λεπτά
Αγ. Στέφανος - Παλλήνη
20:23 - 21:32

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι με το τρένο από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη;

Το ταξίδι με τρένο μεταξύ Άγιος Στέφανος και Παλλήνη διαρκεί περίπου 16 km. Θα χρειαστείτε περίπου 1 ω 9 λεπτά για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο.

Τι ώρα είναι οι αναχωρήσεις από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 08:23. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση της ημέρας κανονικά είναι στις 22:23. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Στο ταξίδι μου με τρένο από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη, ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Άγιος Στέφανος από σταθμούς όπως Αγ. Στέφανος. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Παλλήνη στους ακόλουθους σταθμούς: Παλλήνη. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Άγιος Στέφανος και Παλλήνη. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη υπάρχουν κάθε μέρα;

Το δρομολόγιο από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως TrainOSE. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 10 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Άγιος Στέφανος 9 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Άγιος Στέφανος προς Παλλήνη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 9 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.