Βρείτε τρένο από Άγιοι Θεόδωροι προς Καρδίτσα

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καρδίτσα

Πληροφορίες ταξιδιού

Διάρκεια ταξιδιού 7 ω 37 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 16
Πρώτη αναχώρηση: 05:25
Τελευταία αναχώρηση: 22:25
Απόσταση 192km

Φθηνά εισιτήρια τρένου από Άγιοι Θεόδωροι προς Καρδίτσα στο virail

Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να βρείτε την τέλεια σύνδεση τρένων: χάρη στο virail, θα μπορείτε να συγκρίνετε εκατοντάδες προσφορές ταυτόχρονα μόλις δώσετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Μέσω των φίλτρων τιμής και αναχώρησης, θα έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τα αποτελέσματα και να βρείτε την τέλεια λύση. Η κράτηση πραγματοποιείται στον ιστότοπο του παρόχου, προς στον οποίο θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα.

Ποιες εταιρείες σας μεταφέρουν από Άγιοι Θεόδωροι προς Καρδίτσα με τρένο

Μεταξύ όλων των συνεργατών του virail, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ταξιδέψετε με την TrainOSE, που εξυπηρετεί το δρομολόγιο του τρένου μεταξύ Άγιοι Θεόδωροι και Καρδίτσα.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια τρένων από Άγιοι Θεόδωροι προς Καρδίτσα

Τρένα από Άγιοι Θεόδωροι προς Καρδίτσα


Μην ξεχάσετε να αγοράσετε τρόφιμα και ποτά εκ των προτέρων αν τα χρειάζεστε: οι σιδηροδρομικοί σταθμοί δεν έχουν πάντα καταστήματα, ενώ οι καφετέριες στα τρένα δεν είναι πάντα διαθέσιμες και είναι συχνά πολύ ακριβές.

Για μικρές αποστάσεις, όπως μεταξύ Άγιοι Θεόδωροι και Καρδίτσα, τα λεωφορεία και η ομαδική χρήση αυτοκινήτου είναι καλές εναλλακτικές λύσεις αντί για το τρένο, χάρη στο χαμηλό κόστος τους. Επίσης, τα λεωφορεία έχουν το πλεονέκτημα να πηγαίνουν στις μικρότερες πόλεις όπου δεν υπάρχει σιδηροδρομικός σταθμός.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξης στις πόλεις Άγιοι Θεόδωροι και Καρδίτσα

Μπορείτε να πάρετε το τρένο προς Καρδίτσα από τον σταθμό Αγ. Θεόδωροι, το οποίο φτάνει στον σταθμό Καρδίτσα.

Πόσες καθημερινές συνδέσεις τρένων υπάρχουν από Άγιοι Θεόδωροι προς Καρδίτσα

Υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις 16 κάθε μέρα για να ταξιδέψετε από Άγιοι Θεόδωροι προς Καρδίτσα με τρένο. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη ότι υπάρχουν διαδρομές 16 που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μία αλλαγή σε αντίθεση με διαδρομές μόνο 0 που είναι απευθείας γραμμές. Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας προσφοράς με έμμεση γραμμή είναι μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να ταξιδέψετε αποτελεσματικά, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες συνδέσεις και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, παρακαλούμε επιλέξτε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να παραμείνετε στο ίδιο τρένο και να αποφύγετε μια αλλαγή.

Πόσο διαρκεί η διαδρομή από Άγιοι Θεόδωροι προς Καρδίτσα και πότε φεύγουν τα τρένα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού είναι 7 hours and 40 minutes, αλλά οι ταχύτερες συνδέσεις θα σας πάνε στην πόλη Καρδίτσα σε 5 hours and 17 minutes. Το πρώτο τρένο φεύγει από την πόλη Άγιοι Θεόδωροι στις 05:02, ενώ το τελευταίο φεύγει στις 13:02.