Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε τρένο από Άδενδρο προς Σίνδος Starting from ∞ €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Τρένου

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Τρένου

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Προσφορές Black Friday
Εξοικονομήστε τουλάχιστον 30% έως 1/12/21.
Δείτε προσφορές

Ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται πριν την 1 Δεκεμβρίου 2021, στις 9:00 (UTC+1). Ισχύουν κι άλλοι όροι.

Ταξιδεύοντας από Άδενδρο προς Σίνδος με τη Virail

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Άδενδρο προς Σίνδος; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Άδενδρο προς Σίνδος και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Άδενδρο προς το Σίνδος μέσω τρένου

Διάρκεια ταξιδιού 7 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 13
Πρώτη αναχώρηση 09:06
Τελευταία αναχώρηση 01:35
απόσταση 17 km

Σύνοψη Διαδρομής με Τρένο

συνδέσεις
13
Transportistas
1
Ελάχιστη τιμή
∞ €
Μέγιστη τιμή
-∞ €

Άδενδρο - Σίνδος

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 7 λεπτά
Άδενδρο - Σίνδος
09:06 - 09:13
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 8 λεπτά
Άδενδρο - Σίνδος
10:35 - 10:43
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 9 λεπτά
Άδενδρο - Σίνδος
11:13 - 11:22
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 8 λεπτά
Άδενδρο - Σίνδος
13:10 - 13:18
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 9 λεπτά
Άδενδρο - Σίνδος
14:15 - 14:24
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 7 λεπτά
Άδενδρο - Σίνδος
16:00 - 16:07
TrainOSE-logo
TrainOSE
απευθείας
Διάρκεια: 7 λεπτά
Άδενδρο - Σίνδος
17:05 - 17:12

Πόση ώρα είναι το ταξίδι από Άδενδρο προς Σίνδος με τρένο;

Η διαδρομή από Άδενδρο προς Σίνδος καλύπτει μια απόσταση 17 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 7 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 7 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Άδενδρο προς Σίνδος πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Άδενδρο προς Σίνδος;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Άδενδρο στις 09:06. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 01:35. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Άδενδρο και Σίνδος. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Άδενδρο προς Σίνδος;

Σε Άδενδρο, οι σταθμοί άφιξης περιλαμβάνουν Άδενδρο. Όταν φτάσετε Σίνδος, ίσως έχετε τη δυνατότητα να αποβιβαστείτε σε σταθμούς όπως Σίνδος. Μην ξεχνάτε όμως ότι οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε κάθε διαδρομή ενδέχεται να ποικίλλουν. Διαφορετικές εταιρείες μπορεί να έχουν αναχώρηση και άφιξη σε διαφορετικούς σταθμούς. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε σε μια γραμμή express, ο αριθμός των σταθμών μπορεί να είναι περιορισμένος και οι ακριβείς σταθμοί που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την ώρα ή την ημέρα. Ελέγξτε από πριν για να βεβαιωθείτε ότι οι σταθμοί αναχώρησης και άφιξής σας είναι βολικοί για το ταξίδι σας.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Άδενδρο προς Σίνδος;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 13 καθημερινές αναχωρήσεις από Άδενδρο προς Σίνδος. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 13 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν TrainOSE και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 13 αναχωρήσεις από Άδενδρο που πηγαίνουν απευθείας Σίνδος. Υπάρχουν 0 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback