Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Πράγα προς Καβάλα

Starting from
128,93 €
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καβάλα

Ανακαλύπτω

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Πράγα προς Καβάλα με τη Virail

Η μηχανή αναζήτησης της Virail θα σας παρέχει τις επιλογές που χρειάζεστε για να ταξιδέψετε από Πράγα προς Καβάλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που σχεδιάζετε και εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα άλλα. Η μηχανή μας κάνει όλη τη δύσκολη δουλειά, πραγματοποιώντας αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας εμφανίσουμε επιλογές για το ταξίδι σας με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές επιλογές φίλτρων, μεταξύ άλλων με βάση την τιμή, αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού ή τον αριθμό των συνδέσεων. Σε πολύ λίγο χρόνο θα βρείτε την καλύτερη επιλογή για το ταξίδι σας. Όταν είστε έτοιμος, η Virail θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο της εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να πάτε με τη Virail.

Πόσο κοστίζει να πάω αεροπορικώς από Πράγα προς Καβάλα;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Πράγα προς Καβάλα ποικίλλουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και το είδος της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια από Πράγα προς Καβάλα θα κοστίσουν 128,93 €. Κατά μέσο όρο η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είναι περίπου 538,38 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Πράγα προς το Καβάλα μέσω πτήση

Καλύτερη τιμή 128,93 €
Διάρκεια ταξιδιού 26 ω 29 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 66
Πρώτη αναχώρηση 04:45
Τελευταία αναχώρηση 23:45
απόσταση 1.278 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
66
Transportistas
5
Ελάχιστη τιμή
128,93 €
Μέγιστη τιμή
2.092,65 €

Πράγα - Καβάλα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Czech Airlines-logo
Czech Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 40 ω 25 λεπτά
Βάτσλαβ Χάβελ - Αερολιμένας Καβάλας
18:05 - 11:30
236,24 €
Czech Airlines-logo
Czech Airlines
3 αλλαγές
Διάρκεια: 39 ω 25 λεπτά
Βάτσλαβ Χάβελ - Αερολιμένας Καβάλας
19:05 - 11:30
262,67 €
Finnair-logo
Finnair
3 αλλαγές
Διάρκεια: 39 ω
Βάτσλαβ Χάβελ - Αερολιμένας Καβάλας
19:30 - 11:30
292,52 €
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
3 αλλαγές
Διάρκεια: 38 ω 50 λεπτά
Βάτσλαβ Χάβελ - Αερολιμένας Καβάλας
19:40 - 11:30
315,55 €
Czech Airlines-logo
Czech Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 16 ω 15 λεπτά
Βάτσλαβ Χάβελ - Αερολιμένας Καβάλας
18:05 - 11:20
332,60 €
Ryanair-logo
Ryanair
2 αλλαγές
Διάρκεια: 48 ω 20 λεπτά
Βάτσλαβ Χάβελ - Αερολιμένας Καβάλας
21:10 - 22:30
338,57 €
EasyJet-logo
EasyJet
3 αλλαγές
Διάρκεια: 37 ω 45 λεπτά
Βάτσλαβ Χάβελ - Αερολιμένας Καβάλας
20:45 - 11:30
358,19 €

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω από Πράγα προς Καβάλα αεροπορικώς;

Η διαδρομή από Πράγα προς Καβάλα καλύπτει μια απόσταση 1.279 km. Κατά μέσο όρο, αναμένεται το ταξίδι σας να διαρκέσει περίπου 26 ω 29 λεπτά. Ωστόσο, με την κράτηση της πιο γρήγορης επιλογής θα φτάσετε στον προορισμό σας σε περίπου 5 ω 55 λεπτά. Για πιο γρήγορα ταξίδια, αναζητήστε δρομολόγια express. Μην ξεχνάτε ότι αυτά ενδέχεται να αναχωρούν ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένες ημέρες. Ίσως επίσης ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πάτε από Πράγα προς Καβάλα πιο γρήγορα με ένα δρομολόγιο με συνδέσεις από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Πράγα προς Καβάλα;

Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Πράγα προς Καβάλα αναχωρεί στις 04:45. Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις 23:45. Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Πράγα προς Καβάλα;

Αν πραγματοποιείτε διεθνές ταξίδι από Τσεχία προς Ελλάδα, έχετε τον νου σας για τα δρομολόγια που είναι διαθέσιμα για εσάς. Μπορείτε να αναχωρήσετε από Βάτσλαβ Χάβελ και να φτάσετε στο Αερολιμένας Καβάλας. Δεν συνδέονται όλα τα αεροδρόμια σε Τσεχία με όλα τα αεροδρόμια σε Ελλάδα, γι' αυτό μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την καλύτερη διαδρομή. Για διεθνή ταξίδια, ελέγχετε πάντα προσεκτικά ώστε να βεβαιωθείτε ότι φτάνετε σε κάποιον σταθμό που σας εξυπηρετεί και να είστε ανοιχτοί όταν κάνετε την κράτησή σας. Συχνά μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και με το οποίο πρέπει να κάνετε μία ή περισσότερες αλλαγές είναι καλύτερο από ένα απευθείας δρομολόγιο.

Θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από Πράγα από αεροδρόμια όπως Βάτσλαβ Χάβελ. Αυτά σας συνδέουν με αεροδρόμια συμπεριλαμβανομένων Αερολιμένας Καβάλας στο Καβάλα. Κάντε προσεκτικό έλεγχο πριν από την κράτησή σας. Κάποια ή όλα από αυτά τα αεροδρόμια θα εμφανιστούν στο δρομολόγιο, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποιείτε για το ταξίδι σας. Ελέγξτε προσεκτικά για να δείτε ποιο δρομολόγιο ακολουθεί η αεροπορική σας εταιρεία, για να δείτε αν περνάει από κάποιο αεροδρόμιο που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας. Ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσετε μια σύντομη μετακίνηση από ένα αεροδρόμιο σε ένα άλλο σε Πράγα ή Καβάλα για να εξυπηρετηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πόσες διαδρομές από Πράγα προς Καβάλα υπάρχουν κάθε μέρα;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Πράγα προς Καβάλα μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 66 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως , Aegean Airlines, Lufthansa, Eurowings and Smartwings. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 101 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Πράγα προς Καβάλα. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Πράγα προς Καβάλα διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 66 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33