• Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Μυτιλήνη προς Καβάλα Starting from 113,97 €

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Μέσω Πτήση

Αύριο

Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καβάλα

Ταξιδεύοντας από Μυτιλήνη προς Καβάλα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μυτιλήνη προς Καβάλα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια για να ταξιδέψω από Μυτιλήνη προς Καβάλα;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Μυτιλήνη προς Καβάλα. Ωστόσο, κατά μέσο όρο θα πληρώσετε περίπου 490,26 € για ένα αεροπορικό εισιτήριο. Μπορείτε να βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε τιμές χαμηλές που φτάνουν τα 113,97 €, αλλά ίσως απαιτείται κάποια ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Μπορείτε επιπλέον να βρείτε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για συγκεκριμένες ώρες την ημέρα ή για ορισμένες ημέρες την εβδομάδα. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Παρ' όλα αυτά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλές αεροπορικές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τους πιο φθηνούς ναύλους τους.Μυτιλήνη προς το Καβάλα μέσω πτήση

Καλύτερη τιμή 113,97 €
Διάρκεια ταξιδιού 26 ω 17 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 22
Πρώτη αναχώρηση 11:50
Τελευταία αναχώρηση 21:35
απόσταση 274 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
22
Transportistas
2
Ελάχιστη τιμή
113,97 €
Μέγιστη τιμή
839,99 €

Μυτιλήνη - Καβάλα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Jet2-logo
Jet2
Διάρκεια: 32 ω 30 λεπτά
Αερολιμένας Μυτιλήνης - Αερολιμένας Καβάλας
14:00 - 22:30
260 €
Jet2-logo
Jet2
Διάρκεια: 32 ω 30 λεπτά
Αερολιμένας Μυτιλήνης - Αερολιμένας Καβάλας
14:00 - 22:30
322 €
Aegean Airlines-logo
Aegean Airlines
Διάρκεια: 30 ω 30 λεπτά
Αερολιμένας Μυτιλήνης - Αερολιμένας Καβάλας
16:00 - 22:30
326,99 €
Aegean Airlines-logo
Aegean Airlines
Διάρκεια: 39 ω 30 λεπτά
Αερολιμένας Μυτιλήνης - Αερολιμένας Καβάλας
16:00 - 07:30
326,99 €
Sky Express-logo
Sky Express
Διάρκεια: 26 ω 10 λεπτά
Αερολιμένας Μυτιλήνης - Αερολιμένας Καβάλας
08:20 - 10:30
655 €
Sky Express-logo
Sky Express
Διάρκεια: 26 ω 10 λεπτά
Αερολιμένας Μυτιλήνης - Αερολιμένας Καβάλας
08:20 - 10:30
683 €

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Μυτιλήνη προς Καβάλα με το αεροπλάνο;

Η απόσταση μεταξύ Μυτιλήνη και Καβάλα είναι περίπου 274 km. Ανάλογα με το ακριβές δρομολόγιο και με την εταιρεία που ταξιδεύετε η διάρκεια του ταξιδιού σας μπορεί να ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, αυτή η διαδρομή διαρκεί περίπου 26 ω 17 λεπτά. Ωστόσο, τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη και Καβάλα διαρκούν 4 ω 20 λεπτά. Αν για εσάς μια γρήγορη διαδρομή είναι προτεραιότητα, αναζητήστε δρομολόγια express που μπορούν να σας μεταφέρουν στον προορισμό σας πιο γρήγορα. Όταν κάνετε κράτηση ενδέχεται να είναι απαραίτητη λίγη ευελιξία. Συχνά αυτές οι υπηρεσίες αναχωρούν συγκεκριμένες ώρες ή ακόμα και σε ορισμένες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως βρείτε μια πιο γρήγορη διαδρομή παίρνοντας ένα μη απευθείας δρομολόγιο και κάνοντας σύνδεση με έναν άλλο σταθμό κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Μυτιλήνη προς Καβάλα;

Το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας αναχωρεί από Μυτιλήνη στις 11:50. Αν προτιμάτε να ταξιδέψετε πιο αργά μέσα στη μέρα, η τελευταία αναχώρηση είναι στις 21:35. Μην ξεχνάτε, αυτές είναι οι γενικές ώρες δρομολογίων μεταξύ Μυτιλήνη και Καβάλα. Ωστόσο, είναι σχετικά ευμετάβλητες καθώς μπορεί να επηρεαστούν από τοπικές εορτές ή αργίες, εποχές μεγάλης κίνησης ή άλλους παράγοντες. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας εκ των προτέρων για να είστε σίγουροι.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω στο δρομολόγιο Μυτιλήνη προς Καβάλα;

Ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία που θα αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε για το ταξίδι σας, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε Μυτιλήνη από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Αερολιμένας Μυτιλήνης Μέχρι την άφιξη στο Καβάλα η διαδρομή σας θα έχει περάσει από όλα ή μερικά από τα ακόλουθα αεροδρόμια: Αερολιμένας Καβάλας Δεν πετάνε όλες οι αεροπορικές εταιρείες από κάθε αεροδρόμιο, οπότε ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να δείτε πού ακριβώς φτάνει η πτήση σας.

Πόσες διαδρομές από Μυτιλήνη προς Καβάλα πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Θα έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε από Μυτιλήνη προς Καβάλα χρησιμοποιώντας εταιρείες όπως Olympic Air and Aegean Airlines. Αυτές οι εταιρείες συνολικά προσφέρουν κατά μέσο όρο 22 διαδρομές κάθε μέρα. Αυτός ο μέσος όρος δεν εκφράζει απαραίτητα τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Ορισμένες μέρες της εβδομάδας μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ή λιγότερες διαδρομές διαθέσιμες. Τις ώρες μεγαλύτερης αιχμής θα υπάρξουν έως 37 αναχωρήσεις διαθέσιμες σε μία μέρα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε από Μυτιλήνη προς Καβάλα χρησιμοποιώντας απευθείας και μη απευθείας δρομολόγια. Αυτές οι επιλογές θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια διαδρομή που να ταιριάζει στο διαθέσιμο χρηματικό ποσό σας, στο ωράριό σας και στις συνθήκες του ταξιδιού σας. Κατά μέσο όρο υπάρχουν απευθείας συνδέσεις από Μυτιλήνη προς Καβάλα κάθε μέρα. Οι μη απευθείας συνδέσεις προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και σας δίνουν επιπλέον ευελιξία όταν ταξιδεύετε. Σε μια συνηθισμένη μέρα θα βρείτε 22 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί ίσως να διαφέρουν σε ορισμένες περιόδους του έτους και κάποιες διαδρομές μπορεί να μη λειτουργούν κάθε μέρα.