Τιμές πτήσης Μιλάνο - Γένοβα από 33,42€

Ξεκίνα από
33,42€
Ανακαλύπτω

Μιλάνο σε Γένοβα από πτήση

Το ταξίδι από Μιλάνο έως Γένοβα με πτήση είναι 119,3 km και διαρκεί 2 ω 50 λεπτά. Υπάρχουν 130 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 06:45 και την τελευταία στο 00:55. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μιλάνο σε Γένοβα με πτήση για μόλις 33,42€ ή έως και 2.830,10€. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 33,42€.

Καλύτερη τιμή 33,42€
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 50 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 130
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 33,42€
Υψηλότερη Τιμή 2.830,10€
Πρώτη Αναχώρηση 06:45
Τελευταία Αναχώρηση 00:55
Απόσταση 119,3 km
Αναχώρηση Μιλάνο
Άφιξη Γένοβα
Transportistas President Airlines, Royal Air Maroc,

Πτήση Εισιτήρια από Μιλάνο έως Γένοβα

  Sep 30
  Περισσότερα
  27°
  Oct 01
  Περισσότερα
  26°
  Oct 02
  Περισσότερα
  26°
  Oct 03
  39€
  25°
  Oct 04
  Περισσότερα
  23°
  Oct 05
  Περισσότερα
  20°
  Oct 06
  Περισσότερα
  21°
  Oct 07
  Περισσότερα
  21°
  Oct 08
  Περισσότερα
  19°
  Oct 09
  Περισσότερα
  19°
  Oct 10
  Περισσότερα
  19°
  Oct 11
  Περισσότερα
  18°
  Oct 12
  Περισσότερα
  14°
  Oct 13
  Περισσότερα
  14°
  Oct 14
  Περισσότερα
  16°
Departure date
Saturday,Sep 30 2023
27°

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Γένοβα

Η Virail βοηθάει κάθε χρόνο χιλιάδες ταξιδιώτες να οργανώσουν το ταξίδι τους. Με ποιον τρόπο; Είναι εύκολο. Απλώς καταχωρίστε τις ημερομηνίες που σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μιλάνο προς Γένοβα. Η ισχυρή μηχανή μας θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών και θα σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε. Αποφασίστε το μέσο μεταφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, τι ώρα θα θέλατε να αναχωρήσετε και αν προτιμάτε ένα ταξίδι απευθείας ή με συνδέσεις. Όταν θα έχετε βρει την ιδανική σας διαδρομή, η Virail θα σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Εκεί μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας, στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία του ταξιδιού σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Μιλάνο προς Γένοβα;

Όταν ταξιδεύετε από Μιλάνο προς Γένοβα, η τιμή που αναμένεται να πληρώσετε κατά μέσο όρο είναι περίπου 273,84€. Μπορεί να βρείτε χαμηλές τιμές που να φτάνουν έως 33,93€, αλλά εξαρτάται με τον τρόπο που ταξιδεύετε. Κάποιοι τρόποι ταξιδιού είναι πιο οικονομικοί και οι τιμές διαφέρουν ανάλογα με την ώρα, την ημέρα της εβδομάδας, την εποχή και άλλους παράγοντες. Για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια κάντε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Αν έχετε τη δυνατότητα, ταξιδέψτε σε ώρα που δεν έχει μεγάλη κίνηση, καθώς τότε οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων συχνά είναι μειωμένες. Επιπλέον ίσως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την κράτηση ενός δρομολογίου με αλλαγή σταθμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τους όρους του εισιτηρίου πριν από την κράτηση, καθώς κάποιες φορές για τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια δεν ισχύει αλλαγή εισιτηρίου ή επιστροφή χρημάτων. Χρησιμοποιήστε τη Virail για να ελέγξετε τις επιλογές σας πριν από την κράτηση, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει τη χαμηλότερη τιμή για το ταξίδι σας.Εμφάνιση πλήρους περιγραφής Απόκρυψη πληρους περιγραφής

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Μιλάνο έως Γένοβα

 
Sep 30
Σάββατο
27°
12,25€
2,99€
9€
Περισσότερα
Oct 01
Κυριακή
26°
13,55€
5,99€
9€
Περισσότερα
Oct 02
Δευτέρα
26°
12,25€
5,69€
9€
Περισσότερα
Oct 03
Τρίτη
25°
9,90€
2,99€
Περισσότερα
39€
Oct 04
Τετάρτη
23°
9,90€
5,99€
10€
Περισσότερα
Oct 05
Πέμπτη
20°
11,56€
2,99€
Περισσότερα
Περισσότερα
Oct 06
Παρασκευή
21°
12,25€
2,99€
Περισσότερα
Περισσότερα
Φτηνά εισιτήρια από Μιλάνο έως Γένοβα
Αναζητάτε την καλύτερη προσφορά σε εισιτήριο τρένου για το ταξίδι σας; Ακολουθούν 4 τρόποι για να αποκτήσετε φθηνά εισιτήρια τρένου από Μιλάνο έως Γένοβα.

Κάντε κράτηση εκ των προτέρων και αποθηκεύστε

Αν αναζητάτε την καλύτερη προσφορά για το ταξίδι σας από Μιλάνο έως Γένοβα, η κράτηση εισιτηρίων τρένου εκ των προτέρων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά έχετε υπόψη σας ότι τα προκαταβολικά εισιτήρια συνήθως δεν είναι διαθέσιμα πριν από 3 μήνες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Μείνετε ευέλικτοι με τον χρόνο ταξιδιού σας και εξερευνήστε ταξίδια εκτός αιχμής

Ο προγραμματισμός των ταξιδιών σας σε ώρες εκτός αιχμής δεν σημαίνει μόνο ότι θα μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη, αλλά μπορεί επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα. Το να είστε ευέλικτοι με το πρόγραμμά σας και να εξετάζετε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες θα επηρεάσει σημαντικά το χρηματικό ποσό που ξοδεύετε για να μεταβείτε από το Μιλάνο στο Γένοβα.

Να ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές

Ο έλεγχος των πιο πρόσφατων προσφορών μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση πολλών χρημάτων, καθιστώντας αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε και να συγκρίνετε τις τιμές. Φροντίστε λοιπόν να έχετε την καλύτερη προσφορά στο εισιτήριό σας και επωφεληθείτε από ειδικούς ναύλους για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους, καθώς και εκπτώσεις για γκρουπ.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες των πιο αργών τρένων ή των τρένων που συνδέονται

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι με κάποιο ευέλικτο χρόνο, γιατί να μην επιλέξετε τη γραφική διαδρομή; Εάν παίρνετε πιο αργά τρένα ή συνδέετε τρένα που κάνουν περισσότερες στάσεις, μπορεί να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας – σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε αν ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

Εμφάνιση εισιτηρίων από

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Μιλάνο έως Γένοβα

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Βρείτε την καλύτερη μέρα για να ταξιδέψετε στο Γένοβα με αεροπλάνο

Όταν ταξιδεύετε στο Γένοβα με αεροπλάνο, εάν θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ταξιδεύουν οι πελάτες μας τις επόμενες 30 ημέρες χρησιμοποιώντας το παρακάτω γράφημα. Κατά μέσο όρο, οι ώρες αιχμής για να ταξιδέψετε είναι μεταξύ 6:30 π.μ. και 9 π.μ. το πρωί ή μεταξύ 4 μ.μ. και 7 μ.μ. το βράδυ. Λάβετε υπόψη αυτό όταν ταξιδεύετε στο σημείο αναχώρησής σας, καθώς μπορεί να χρειαστείτε λίγο επιπλέον χρόνο για να φτάσετε, ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις!

Μεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή

Μάθετε περισσότερα για τους αερομεταφορείς σε αυτή τη διαδρομή.

Η Wizz Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την Ουγγαρία και εκτελεί πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Ιδρύθηκε το 2003, η αεροπορική εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και πλέον διαθέτει στόλο με περισσότερα από 100 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 150 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air είναι γνωστή για την απρόσκοπτη προσέγγισή της στα αεροπορικά ταξίδια, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους και χρεώνει επιπλέον για πρόσθετες υπηρεσίες, όπως παραδοτέες αποσκευές και γεύματα κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία εστιάζει έντονα στην αποτελεσματικότητα και τον έλεγχο του κόστους, επιτρέποντάς της να προσφέρει μερικούς από τους χαμηλότερους ναύλους στον κλάδο.

Η Air Arabia Maroc είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα το Μαρόκο. Ιδρύθηκε το 2009 ως κοινοπραξία μεταξύ της Air Arabia και των Μαροκινών επενδυτών. Η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ο κύριος κόμβος του βρίσκεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο Mohammed V στην Καζαμπλάνκα. Η Air Arabia Maroc διαχειρίζεται ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus A320 και προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως online check-in, γεύματα κατά την πτήση και επιτρεπόμενο όριο αποσκευών. Στόχος της αεροπορικής εταιρείας είναι να παρέχει οικονομικά προσιτά αεροπορικά ταξίδια στους πελάτες της, διατηρώντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας και άνεσης.

Η Lufthansa είναι μια γερμανική αεροπορική εταιρεία και μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, η οποία είναι η μεγαλύτερη αεροπορική συμμαχία στον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο άνω των 300 αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων αεροσκαφών Airbus και Boeing. Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Miles & More. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες της και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την ικανοποίηση των πελατών της και τα πρότυπα ασφάλειας.

Η Air France είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Γαλλίας, με έδρα το Tremblay-en-France. Είναι θυγατρική του Ομίλου Air France-KLM και ιδρυτικό μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας SkyTeam. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Air France προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy, Business και La Première (Πρώτη Θέση). Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και τις επιλογές ψυχαγωγίας κατά την πτήση. Η Air France έχει δεσμευτεί για τη βιωσιμότητα και έχει εφαρμόσει διάφορες πρωτοβουλίες για τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, όπως η επένδυση σε αεροσκάφη με μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου και η μείωση των πλαστικών μιας χρήσης.

Η Qatar Airways είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Κατάρ, με έδρα τη Ντόχα. Ιδρύθηκε το 1993 και έκτοτε έχει εξελιχθεί για να γίνει μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, με ένα στόλο άνω των 200 αεροσκαφών που πετούν σε περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways είναι γνωστή για τις πολυτελείς και βραβευμένες υπηρεσίες της, προσφέροντας στους επιβάτες μια σειρά από ανέσεις, όπως ξαπλώστρες θέσεις, γκουρμέ κουζίνα και ψυχαγωγία κατά την πτήση. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της συμμαχίας oneworld και έχει συνεργασίες με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες, επιτρέποντας στους επιβάτες να συνδέονται εύκολα με προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Qatar Airways έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της ανακήρυξης της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο από τη Skytrax το 2019.

Η Austrian Airlines είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αυστρίας, με έδρα τη Βιέννη. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες σε περισσότερους από 130 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής. Η αεροπορική εταιρεία είναι μέλος της Star Alliance και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 80 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 και 777. Η Austrian Airlines προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, όπως Economy, Premium Economy και Business Class , με έμφαση στην παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και άνεσης στους επιβάτες του. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της, όπως το Καλύτερο Προσωπικό Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη και το Καλύτερο Business Class Catering.

Η Royal Air Maroc είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία του Μαρόκου, με έδρα την Καζαμπλάνκα. Ιδρύθηκε το 1953 και εκτελεί προγραμματισμένες εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλη την Αφρική, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει ένα στόλο με περισσότερα από 50 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 737s, 787s και Embraer E190s. Η Royal Air Maroc είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, γεύματα και ένα πρόγραμμα συχνών επιβατών που ονομάζεται Safar Flyer.

Η British Airways είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έδρα το Λονδίνο. Είναι μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 180 προορισμούς παγκοσμίως. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στον κλάδο των αερομεταφορών. Η British Airways είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα άνετα καθίσματα και το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 250 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner. Η British Airways είναι μέλος της αεροπορικής συμμαχίας Oneworld και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η Turkish Airlines είναι ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας, με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Εκτελεί προγραμματισμένες πτήσεις σε περισσότερους από 300 προορισμούς στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο ως προς τον αριθμό των προορισμών που εξυπηρετεί. Η Turkish Airlines έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένης της "Καλύτερης αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη" έξι συνεχόμενα χρόνια από το 2011 έως το 2016. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 350 αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Airbus A320, A330, A340, A350 και Boeing 737, 777 και 787. Η Turkish Airlines είναι μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.

Η ITA Airways είναι μια νέα ιταλική αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2021 για να αντικαταστήσει την χρεοκοπημένη Alitalia. Η αεροπορική εταιρεία ανήκει στην ιταλική κυβέρνηση και στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους επιβάτες, ενώ παράλληλα προωθεί τον βιώσιμο και υπεύθυνο τουρισμό. Η ITA Airways σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί έναν στόλο σύγχρονων αεροσκαφών και να προσφέρει μια σειρά εσωτερικών και διεθνών δρομολογίων. Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να μειώσει τον περιβαλλοντικό της αντίκτυπο επενδύοντας σε αεροσκάφη με οικονομία καυσίμου και υιοθετώντας βιώσιμες πρακτικές. Η ITA Airways αναμένεται να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάκαμψη της ιταλικής αεροπορικής βιομηχανίας και να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Η Aegean Airlines είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερους από 150 προορισμούς. Η αεροπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1987, έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη στην ευρωπαϊκή αεροπορική αγορά, με στόλο άνω των 60 αεροσκαφών και φήμη για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η Aegean Airlines είναι μέλος της Star Alliance, ενός παγκόσμιου αεροπορικού δικτύου που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς του κόσμου. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την εξυπηρέτηση πελατών της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη για εννέα συνεχή χρόνια.

Η Air Malta είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Μάλτας, με έδρα τη Λούκα. Εκτελεί προγραμματισμένες υπηρεσίες σε προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 1973 και διαθέτει στόλο αεροσκαφών Airbus A320 και A320neo. Η Air Malta προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, όπως καθίσματα οικονομικής θέσης και business class, ψυχαγωγία κατά την πτήση και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ονομάζεται Flypass. Η αεροπορική εταιρεία αντιμετώπισε οικονομικές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει εφαρμόσει ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης για να βελτιώσει την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητά της. Η Air Malta συμβάλλει σημαντικά στην τουριστική βιομηχανία και οικονομία της Μάλτας.

Η Air Serbia είναι η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας, με έδρα το Βελιγράδι. Ιδρύθηκε το 2013 ως διάδοχος του πρώην εθνικού αερομεταφορέα, Jat Airways. Η Air Serbia εκτελεί πτήσεις σε περισσότερους από 50 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική, με ένα στόλο σύγχρονων αεροσκαφών Airbus. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών στους επιβάτες της, συμπεριλαμβανομένης της ψυχαγωγίας κατά την πτήση, Wi-Fi και ενός προγράμματος επιβράβευσης που ονομάζεται Etihad Guest. Η Air Serbia είναι μέλος του ομίλου Etihad Airways Partners, ο οποίος περιλαμβάνει πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες και τις επιδόσεις της, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στην Ανατολική Ευρώπη στα World Airline Awards.

Η Brussels Airlines είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας του Βελγίου, με έδρα τις Βρυξέλλες. Πραγματοποιεί πτήσεις σε περισσότερους από 100 προορισμούς σε Ευρώπη, Αφρική, Βόρεια Αμερική και Ασία. Η αεροπορική εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 και είναι μέλος της Star Alliance. Η Brussels Airlines είναι γνωστή για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τον σύγχρονο στόλο και τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα. Προσφέρει μια σειρά ταξιδιωτικών τάξεων, συμπεριλαμβανομένων των Economy, Business και Premium Economy. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που ονομάζεται Miles & More, το οποίο επιτρέπει στους επιβάτες να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν μίλια για πτήσεις, αναβαθμίσεις και άλλες ανταμοιβές. Η Brussels Airlines είναι θυγατρική του Ομίλου Lufthansa.

Η Ethiopian Air είναι η αεροπορική εταιρεία σημαίας της Αιθιοπίας, με έδρα την Αντίς Αμπέμπα. Ιδρύθηκε το 1945 και διαθέτει στόλο με περισσότερα από 120 αεροσκάφη, εξυπηρετώντας περισσότερους από 125 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Ethiopian Air είναι μέλος της Star Alliance και έχει συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες επιβατών και φορτίου, καθώς και υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και γενικής επισκευής. Η Ethiopian Air έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Skytrax για την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Αφρική το 2017 και το 2018. Η αεροπορική εταιρεία είναι γνωστή για τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη, συμπεριλαμβανομένων πρωτοβουλιών για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων.

Υπηρεσίες εν πλω Royal Air Maroc, Air Arabia Maroc και LOT από Μιλάνο έως Γένοβα
Συγκρίνετε τις υπηρεσίες επί του σκάφους όταν ταξιδεύετε από Μιλάνο έως Γένοβα κατά πτήση.
Εγκαταστάσεις Royal Air Maroc Air Arabia Maroc LOT Ethiopian Air TAROM Air Serbia Albawings Wizz Air Vueling ITA Airways TAP Portugal Air Malta Ryanair Flydubai British Airways KLM Brussels Airlines Turkish Airlines Austrian Airlines Aegean Airlines Lufthansa Finnair Eurowings Qatar Airways Air France
WiFi
Αποσκευές
Φαγητό και ποτό

Μιλάνο έως Γένοβα Εκπομπές CO2 κατά Πτήση

Ecology
Τρένου
5.4kg
Λεωφορείο
36.0kg
Πτήση
1,440.1kg
Αυτοκίνητο
138.9kg

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο κοστίζει ένα εισιτήριο πτήση από Μιλάνο έως Γένοβα;
Ένα εισιτήριο πτήση από Μιλάνο έως Γένοβα είναι 308,33€. Ωστόσο, η τιμή ποικίλλει ανάλογα με το πόσο νωρίς αγοράζετε και αν είναι μια πολυάσχολη ώρα της ημέρας. Περιστασιακά να τα βρείτε τόσο φθηνά όσο 33,42€.
Ποιο είναι το φθηνότερο εισιτήριο τρένου από Μιλάνο προς Γένοβα;
Το φθηνότερο εισιτήριο που μπορείτε να πάρετε από Μιλάνο έως Γένοβα είναι 33,42€. Συνιστούμε να κάνετε κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα και ώρες που δεν είναι αιχμής για να αποκτήσετε το φθηνότερο δυνατό εισιτήριο.
Ποια είναι η απόσταση μεταξύ Μιλάνο και Γένοβα από πτήση;
Μιλάνο έως Γένοβα είναι 119,3 km.
Πόσο διαρκεί το πτήση μεταξύ Μιλάνο και Γένοβα;
Το Μιλάνο έως το Γένοβα είναι κατά μέσο όρο 16 ω. Ωστόσο, η πιο γρήγορη επιλογή θα σας οδηγήσει εκεί στο 2 ω 50 λεπτά.
Ποιες εταιρείες λειτουργούν από Μιλάνο έως Γένοβα;
Το Μιλάνο έως το Γένοβα καλύπτεται από τελεστές 40. Μπορείτε να βρείτε στο Virail President Airlines, Royal Air Maroc, Air Arabia Maroc, Swiss International Air Lines, LOT, Ethiopian Air, TAROM, Air Serbia, Albawings, El Al Israel Airlines, Royal Khmer Airlines, Corendon Dutch Airlines, Wizz Air, Vueling, XZ, Aero Services Executive, ITA Airways, TAP Portugal, Air Malta, Ryanair, flydubai, British Airways, KLM, Brussels Airlines, easyJet UK, Turkish Airlines, Emirates Airlines, Austrian Airlines, KS, Aegean Airlines, Lufthansa, Air Senegal International, Finnair, Monarch Airlines, Eurowings, Iberia Airlines, Singapore Airlines Cargo, Qatar Airways, Air Bagan, Air France που παρέχει υπηρεσίες σε αυτήν τη διαδρομή.
Πόσα πτήση ανά ημέρα πηγαίνουν από Μιλάνο σε Γένοβα;
Μιλάνο έως Γένοβα έχει 130 συνδέσεις ανά ημέρα κατά μέσο όρο.
Τι ώρα φεύγει το πρώτο πτήση από Μιλάνο έως Γένοβα;
Το παλαιότερο πτήση από Μιλάνο έως Γένοβα αναχωρεί στο 06:45. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Τι ώρα φεύγει το τελευταίο πτήση από Μιλάνο έως Γένοβα;
Το πιο πρόσφατο πτήση από Μιλάνο έως Γένοβα αναχωρεί στο 00:55. Ωστόσο, φροντίστε να ελέγξετε μαζί μας το πρόγραμμα την ημέρα που θέλετε να φύγετε καθώς η ώρα μπορεί να διαφέρει.
Πρέπει να κλείσω το εισιτήριό μου εκ των προτέρων από Μιλάνο έως Γένοβα;
Εάν μπορείτε, συνιστούμε να κάνετε κράτηση του εισιτηρίου σας όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσετε καλύτερη εξοικονόμηση πόρων. Το φθηνότερο εισιτήριο πτήση που βρήκαμε είναι 33,42€ αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.
Ποιους σταθμούς μπορώ να πάω από το Μιλάνο στο Γένοβα;
Υπάρχουν σταθμοί 1 που μπορείτε να αναχωρήσετε από το Μιλάνο για να μεταβείτε στο Γένοβα. Μπορείτε να πάτε από Μιλάνο και μπορείτε να φτάσετε στο Γένοβα.
Ποιος είναι ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού μεταξύ Μιλάνο έως Γένοβα από πτήση;
Ο ταχύτερος χρόνος ταξιδιού κατά πτήση μεταξύ Μιλάνο και Γένοβα είναι 2 ω 50 λεπτά.
Υπάρχει απευθείας πτήση από Μιλάνο έως Γένοβα;
Ναι, υπάρχει ένα άμεσο πτήση μεταξύ Μιλάνο και Γένοβα.
Ποιες είναι οι εκπομπές CO2 για Μιλάνο έως Γένοβα από πτήση;
Το ταξίδι πτήση από το Μιλάνο στο Γένοβα δημιουργεί εκπομπές CO2 1,440.1kg.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Αποδράσεις Σαββατοκύριακου από Μιλάνο

Διεθνή δρομολόγια από Μιλάνο και κοντινές περιοχές

Άλλοι προορισμοί από Μιλάνο

Κύριες διαδρομές προς Γένοβα

Σχετικές διαδρομές

Άλλες δημοφιλείς διαδρομές