Βρείτε πτήση από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη

Ξεκίνα από
77 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Από 77 €

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Μεταβείτε από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να βρω τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια για να πάω από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη ποικίλλουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και το είδος της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη θα κοστίσουν 44,99 €. Κατά μέσο όρο η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είναι περίπου 407,47 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Σύνοψη ταξιδιού με Πτήση

Το ταξίδι από Μάντσεστερ έως Θεσσαλονίκη με Plane είναι 2361 km και διαρκεί 16 ω 43 λεπτά. Υπάρχουν 74 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 05:55 και την τελευταία στο 20:45. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Μάντσεστερ σε Θεσσαλονίκη με Plane για μόλις 44,99 € ή έως και 3.736,20 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 77 €.

Καλύτερη τιμή 77 €
Διάρκεια Ταξιδίου 15 ω 59 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 74
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 77 €
Υψηλότερη Τιμή 647,99 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:55
Τελευταία Αναχώρηση 20:45
Απόσταση 2.361 km
Αναχώρηση Μάντσεστερ
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas EasyJet, Lufthansa,

Πτήση Εισιτήρια από Μάντσεστερ έως Θεσσαλονίκη

  Jan 28
  Περισσότερα
  Jan 29
  77
  Jan 30
  Περισσότερα
  Jan 31
  Περισσότερα
  Feb 01
  Περισσότερα
  10°
  Feb 02
  Περισσότερα
  Feb 03
  Περισσότερα
  Feb 04
  Περισσότερα
  Feb 05
  Περισσότερα
  10°
  Feb 06
  Περισσότερα
  11°
  Feb 07
  Περισσότερα
  Feb 08
  Περισσότερα
  11°
  Feb 09
  Περισσότερα
  12°
  Feb 10
  Περισσότερα
  11°
  Feb 11
  Περισσότερα
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
Περισσότερα
Jan 29
Sunday
77 €
Jan 30
Monday
Περισσότερα
Jan 31
Tuesday
Περισσότερα
Feb 01
Wednesday
10°
Περισσότερα
Feb 02
Thursday
Περισσότερα
Feb 03
Friday
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση Μάντσεστερ - Θεσσαλονίκη Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Μάντσεστερ έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές Co2 κατά Πτήση

Ecology
Πτήση
672.885kg
Τρένου
33.054kg
Λεωφορείο
160.548kg
Αυτοκίνητο
115.689kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Θεσσαλονίκη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα θα μου πάρει να ταξιδέψω από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη αεροπορικώς;

Για να πάτε από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Μάντσεστερ και Θεσσαλονίκη θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 3 ω 25 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 16 ω 43 λεπτά για να ταξιδέψετε το 2.361 km μεταξύ Μάντσεστερ και Θεσσαλονίκη.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη;

Γενικά, η πρώτη αναχώρηση της ημέρας από Μάντσεστερ είναι στις 05:55 και η τελευταία στις 20:45. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποια είναι τα αεροδρόμια στο δρομολόγιο από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη;

Κατά τη διάρκεια του αεροπορικού σας ταξιδιού από Ηνωμένο Βασίλειο, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από αεροδρόμια όπως . Αυτά τα δρομολόγια συνδέονται με αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Θεσσαλονίκης and Thessaloniki, Airport Makedonia σε Ελλάδα. Ένα διεθνές ταξίδι ίσως είναι περίπλοκο και ανάλογα με τις πόλεις στις οποίες ταξιδεύετε, ίσως χρειαστεί μια αλλαγή κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Η Virail θα σας εμφανίσει τα αεροδρόμια σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα που έχουν απευθείας σύνδεση μεταξύ τους και που απαιτούν μια μη απευθείας διαδρομή. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε αεροπλάνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να πάτε από το αεροδρόμιο της προτίμησής σας σε Ηνωμένο Βασίλειο στο σημείο της άφιξής σας σε Ελλάδα.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μάντσεστερ και Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Μάντσεστερ από αεροδρόμια όπως . Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Θεσσαλονίκης and Thessaloniki, Airport Makedonia στο Θεσσαλονίκη. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη;

Ο ακριβής αριθμός διαδρομών από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη μπορεί να διαφέρει από τη μία μέρα στην άλλη. Κάποιες υπηρεσίες μπορεί να λειτουργούν μόνο ορισμένες μέρες της εβδομάδας, ενώ άλλες μπορεί να είναι εποχικές. Γενικά, κατά μέσο όρο υπάρχουν 76 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Αυτές λειτουργούν από έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών εταιρειών, όπως EasyJet, Lufthansa, Eurowings, KLM, SWISS, SAS, , Ryanair, Qatar Airways, Aeroflot, Air Serbia, Air France, TAP AIR PORTUGAL, AirBaltic, TUI Airways, British Airways, Jet2, Scandinavian airlines, Gulf Air, Air Canada and Emirates. Τις ημέρες με ιδιαίτερα μεγάλη κίνηση μπορεί να υπάρξουν έως 168 αναχωρήσεις. Συνήθως αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες συνδέσεις τις εργάσιμες ημέρες. Πολλές εταιρείες πραγματοποιούν λιγότερες διαδρομές τα σαββατοκύριακα ή στις επίσημες αργίες. Ως ταξιδιώτης, ίσως προτιμάτε να πάρετε ένα απευθείας δρομολόγιο από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, θα βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς αν είστε πρόθυμος να επιλέξετε ένα δρομολόγιο με σύνδεση. Αυτά ταξιδεύουν μέσω μίας ή περισσότερων πόλεων και θα πρέπει να αλλάξετε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν νιώθουν όλοι οι επιβάτες άνετα με τις πολλαπλές συνδέσεις, αλλά αν εσείς δεν έχετε πρόβλημα, τότε θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία όταν κάνετε την κράτησή σας. Ο ακριβής αριθμός καθημερινών αναχωρήσεων από Μάντσεστερ προς Θεσσαλονίκη διαφέρει, αλλά γενικά, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε 1 απευθείας συνδέσεις χωρίς αλλαγές με αναχώρηση κάθε μέρα. Οι επιβάτες που νιώθουν άνετα με τα μη απευθείας δρομολόγια, θα βρουν κατά μέσο όρο 75 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές