Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Κρακοβία προς Καβάλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καβάλα

Ανακαλύπτω

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Κρακοβία προς Καβάλα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος μετάβασης από Κρακοβία προς Καβάλα; Αν δεν είστε σίγουρος, δεν πειράζει - η Virail μπορεί να σας βοηθήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού που προγραμματίζετε και η ισχυρή μηχανή αναζήτησης της Virail θα κάνει τα υπόλοιπα. Θα δούμε τα δρομολόγια που προσφέρουν οι έμπιστοι ταξιδιωτικοί συνεργάτες μας, για να σας δώσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με αεροπλάνο, τρένο, λεωφορείο, carpool ή με άλλον τρόπο, θα βρούμε την ιδανική λύση για εσάς. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας όπως επιθυμείτε, με βάση την τιμή, την ώρα άφιξης ή αναχώρησης, τη διάρκεια του ταξιδιού, τον αριθμό των συνδέσεων ή τον τύπο ταξιδιού με απλή μετάβαση ή με επιστροφή. Η Virail θα σας προσφέρει μια πλήρη, ξεκάθαρη εικόνα μετάβασης από Κρακοβία προς Καβάλα και στη συνέχεια θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της επιλεγμένης εταιρείας για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.

Κρακοβία προς το Καβάλα μέσω πτήση

απόσταση 1.072 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
-
Transportistas
-
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Κρακοβία - Καβάλα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Aegean Airlines-logo
Aegean Airlines
1 αλλαγή
Διάρκεια: 21 ω 30 λεπτά
J. Paul II Balice - Αερολιμένας Καβάλας
11:00 - 09:30
141,51 €
Aegean Airlines-logo
Aegean Airlines
1 αλλαγή
Διάρκεια: 11 ω
J. Paul II Balice - Αερολιμένας Καβάλας
11:00 - 23:00
216,92 €
Lufthansa-logo
Lufthansa
2 αλλαγές
Διάρκεια: 45 ω
J. Paul II Balice - Αερολιμένας Καβάλας
12:45 - 10:45
397,57 €
Lufthansa-logo
Lufthansa
2 αλλαγές
Διάρκεια: 40 ω 40 λεπτά
J. Paul II Balice - Αερολιμένας Καβάλας
17:05 - 10:45
397,57 €
SWISS-logo
SWISS
2 αλλαγές
Διάρκεια: 38 ω 20 λεπτά
J. Paul II Balice - Αερολιμένας Καβάλας
19:25 - 10:45
424,72 €
Austrian Airlines-logo
Austrian Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 42 ω 25 λεπτά
J. Paul II Balice - Αερολιμένας Καβάλας
15:20 - 10:45
525,05 €
SWISS-logo
SWISS
2 αλλαγές
Διάρκεια: 37 ω 5 λεπτά
J. Paul II Balice - Αερολιμένας Καβάλας
19:25 - 09:30
597,49 €

Πόση ώρα διαρκεί το ταξίδι από Κρακοβία προς Καβάλα με το αεροπλάνο;

Το ταξίδι αεροπορικώς μεταξύ Κρακοβία και Καβάλα διαρκεί περίπου 1.072 km. Θα χρειαστείτε περίπου για να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδρομή. Αυτός ο κατά προσέγγιση αριθμός δεν λαμβάνει υπόψη τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν στο δρομολόγιό σας σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Αν σχεδιάζετε να κάνετε μια σύνδεση ή έχετε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα, δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Κρακοβία προς Καβάλα;

Αν προτιμάτε να ταξιδεύετε βράδυ, συνήθως θα βρείτε ότι το πρώτο δρομολόγιο από Κρακοβία προς Καβάλα αναχωρεί στις . Αν και τα δεδομένα ίσως αλλάξουν ανάλογα με την ημέρα, γενικά η τελευταία αναχώρηση το βράδυ είναι στις . Αν έχετε κάποια ευελιξία την ημέρα του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε περισσότερες επιλογές διαθέσιμες για εσάς. Για παράδειγμα, κάποιες εταιρείες ίσως λειτουργούν δρομολόγια νωρίς το πρωί τις εργάσιμες ημέρες όταν ο κόσμος πηγαίνει στη δουλειά του. Συχνά θα βρείτε λιγότερες διαθέσιμες επιλογές τα σαββατοκύριακα ή στις δημόσιες αργίες.

Ποια αεροδρόμια μπορώ να χρησιμοποιήσω για να ταξιδέψω από Κρακοβία προς Καβάλα;

Μπορείτε να ταξιδέψετε από Πολωνία προς Ελλάδα χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Virail, για να βρείτε το ιδανικό σας ταξίδι μεταξύ όλων των διαθέσιμων επιλογών. Στο Πολωνία μπορείτε να πετάξετε από αεροδρόμια όπως J. Paul II Balice. Αυτά θα σας πάνε σε αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Καβάλας στο Ελλάδα. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζετε ένα διεθνές ταξίδι. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου σας σε Πολωνία και Ελλάδα. Αν αυτό ισχύει, τότε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε πραγματοποιώντας μια διαδρομή με ανταπόκριση, αλλάζοντας αεροπλάνο σε ένα ή περισσότερα αεροδρόμια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Κρακοβία από αεροδρόμια όπως J. Paul II Balice. Στο τέλος του ταξιδιού, θα μπορέσετε να φτάσετε σε Καβάλα στα ακόλουθα αεροδρόμια: Αερολιμένας Καβάλας. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να πετάνε μόνο σε κάποια από αυτά τα αεροδρόμια. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε Κρακοβία και Καβάλα. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες φορές την ημέρα υπάρχουν αναχωρήσεις από Κρακοβία προς Καβάλα;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Κρακοβία προς Καβάλα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33