Βρείτε πτήση από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη

Ξεκίνα από
100 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Ανακαλύπτω

Αύριο

Ανακαλύπτω

2 Μέρες

Από 51 €

Μεταβείτε από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη με τη Virail

Ξέρετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη; Όχι; Μην ανησυχείτε, η Virail ξέρει. Η μηχανή αναζήτησής μας χρησιμοποιεί δεδομένα χιλιάδων ταξιδιωτικών εταιρειών για να σας εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια για τις επιλεγμένες ημερομηνίες ταξιδιού σας. Όπως και αν θέλετε να ταξιδέψετε, με τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή carpool, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Φιλτράρετε τα αποτέλεσματά σας για να ταιριάζουν με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις: αποφασίστε αν θέλετε ταξίδι απλής μετάβασης ή με επιστροφή, απευθείας ή με συνδέσεις και επιλέξτε την ώρα που προτιμάτε να ταξιδέψετε. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις πληροφορίες και βρείτε την επιλογή μετακίνησης που είναι η σωστή για εσάς. Αφού επιλέξετε το ιδανικό σας ταξίδι, η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας της επιλογής σας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Η Virail μπορεί να σας βοηθήσει σήμερα να ζήσετε το όνειρό σας.

Πόσο κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη ποικίλλουν γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ άλλων πόσον καιρό πριν κάνετε κράτηση, τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και το είδος της μετακίνησης που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Σε κάποια δρομολόγια, μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμες διαφορετικές ταξιδιωτικές θέσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεάζουν την τιμή. Αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν, τα φθηνότερα εισιτήρια από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη θα κοστίσουν 21,88 €. Κατά μέσο όρο η τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είναι περίπου 298,04 €. Για να βρείτε τις πιο χαμηλές τιμές συνήθως είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν και να έχετε τον νου σας για τις επιλογές χαμηλού κόστους, όπως εισιτήρια με μη επιστρέψιμη τιμή ή ώρες ταξιδιού εκτός των ωρών αιχμής. Μην ξεχνάτε ότι κάποιες εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφές χρημάτων ή αλλαγές εισιτηρίων για τα εισιτήρια χαμηλού κόστους, οπότε σας συνιστούμε να κάνετε προσεκτικό έλεγχο πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.Σύνοψη ταξιδιού με Πτήση

Το ταξίδι από Εδιμβούργο έως Θεσσαλονίκη με Plane είναι 2548 km και διαρκεί 16 ω 58 λεπτά. Υπάρχουν 89 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 05:50 και την τελευταία στο 23:25. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Εδιμβούργο σε Θεσσαλονίκη με Plane για μόλις 21,88 € ή έως και 5.503,99 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 51 €.

Καλύτερη τιμή 51 €
Διάρκεια Ταξιδίου 16 ω 5 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 89
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 51 €
Υψηλότερη Τιμή 573,09 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:40
Τελευταία Αναχώρηση 23:25
Απόσταση 2.548 km
Αναχώρηση Εδιμβούργο
Άφιξη Θεσσαλονίκη
Transportistas , Lufthansa,

Πτήση Εισιτήρια από Εδιμβούργο έως Θεσσαλονίκη

  Jan 28
  Περισσότερα
  Jan 29
  Περισσότερα
  Jan 30
  51
  Jan 31
  Περισσότερα
  Feb 01
  Περισσότερα
  Feb 02
  Περισσότερα
  Feb 03
  Περισσότερα
  Feb 04
  Περισσότερα
  Feb 05
  Περισσότερα
  10°
  Feb 06
  Περισσότερα
  Feb 07
  Περισσότερα
  Feb 08
  Περισσότερα
  Feb 09
  Περισσότερα
  Feb 10
  Περισσότερα
  Feb 11
  Περισσότερα
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
Περισσότερα
Jan 29
Sunday
Περισσότερα
Jan 30
Monday
51 €
Jan 31
Tuesday
Περισσότερα
Feb 01
Wednesday
Περισσότερα
Feb 02
Thursday
Περισσότερα
Feb 03
Friday
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση Εδιμβούργο - Θεσσαλονίκη Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Εδιμβούργο έως Θεσσαλονίκη Εκπομπές Co2 κατά Πτήση

Ecology
Πτήση
726.18kg
Τρένου
35.672kg
Λεωφορείο
173.264kg
Αυτοκίνητο
124.852kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Θεσσαλονίκη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη αεροπορικώς;

Το ταξίδι μεταξύ Εδιμβούργο και Θεσσαλονίκη είναι περίπου 2.548 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 16 ω 58 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 3 ω 50 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Πότε υπάρχουν αναχωρήσεις από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη;

Η πρώτη καθημερινή αναχώρηση από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη είναι στις 05:50 ενώ η τελευταία διαδρομή της ημέρας φεύγει στις 23:25. Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Εδιμβούργο και Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη;

Μπορείτε να ταξιδέψετε από Ηνωμένο Βασίλειο προς Ελλάδα χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Virail, για να βρείτε το ιδανικό σας ταξίδι μεταξύ όλων των διαθέσιμων επιλογών. Στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορείτε να πετάξετε από αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο του Εδιμβούργου and Edinburgh Airport. Αυτά θα σας πάνε σε αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Θεσσαλονίκης and Thessaloniki, Airport Makedonia στο Ελλάδα. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζετε ένα διεθνές ταξίδι. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου σας σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα. Αν αυτό ισχύει, τότε θα χρειαστεί να ταξιδέψετε πραγματοποιώντας μια διαδρομή με ανταπόκριση, αλλάζοντας αεροπλάνο σε ένα ή περισσότερα αεροδρόμια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Εδιμβούργο και Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Εδιμβούργο από αεροδρόμια όπως Αεροδρόμιο του Εδιμβούργου and Edinburgh Airport. Αυτά συνδέουν με αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Θεσσαλονίκης and Thessaloniki, Airport Makedonia στο Θεσσαλονίκη. Ίσως να μην υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των αεροδρομίων σε αυτές τις δύο τοποθεσίες. Κάποιες αεροπορικές εταιρείες πετάνε μόνο σε επιλεγμένα αεροδρόμια και ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο στην ίδια πόλη μετά την άφιξή για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη;

Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 84 καθημερινές αναχωρήσεις από Εδιμβούργο προς Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν περισσότερες ή λιγότερες σε διαφορετικές ημέρες. Τα προγράμματα δρομολογίων των εταιρειών μπορεί να αλλάξουν ορισμένες ημέρες ή στις επίσημες αργίες και πολλά διαφέρουν ορισμένες περιόδους του έτους. Κάποιες εταιρείες, για παράδειγμα, αλλάζουν τις ώρες των δρομολογίων τους στη διάρκεια του καλοκαιριού. Τις περιόδους με μεγάλη ζήτηση, μπορεί να υπάρξουν έως 158 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Οι εταιρείες που λειτουργούν αυτό το δρομολόγιο περιλαμβάνουν , Lufthansa, AirBaltic, KLM, Qatar Airways, Ryanair, Eurowings, SWISS, British Airways, SAS, EasyJet, Aeroflot, Lauda, Air France, Jet2, Wizz Air, Air Canada and Scandinavian airlines και κάθε μία λειτουργεί σύμφωνα με το δικό της συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ως ταξιδιώτης μπορεί να προτιμάτε μια απευθείας διαδρομή ή μπορεί να μην σας πειράζει να κάνετε αλλαγές και συνδέσεις. Αν έχετε βαριές αποσκευές, μια απευθείας διαδρομή ίσως είναι η καλύτερη λύση. Εναλλακτικά, ίσως μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μεγαλύτερη ευελιξία με μια αλλαγή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Καθημερινά. υπάρχουν κατά μέσο όρο 1 αναχωρήσεις από Εδιμβούργο που πηγαίνουν απευθείας Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν 83 διαδρομές με μία ή περισσότερες αλλαγές.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές