Header background
  • Απλή μετάβαση
  • Μετ' επιστροφής

Aναζήτηση καταλύματος

Βρείτε πτήση από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Μέσω Πτήση

Σήμερα

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

Αύριο

Ανακαλύπτω
Μέσω Πτήση

2 Μέρες

Ανακαλύπτω
Rentalcars.com

Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη Καβάλα

Ανακαλύπτω

Ταξιδεύοντας από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Άγκυρα (Ankyra) προς το Καβάλα μέσω πτήση

απόσταση 724 km

Σύνοψη Διαδρομής με Πτήση

συνδέσεις
-
Transportistas
-
Ελάχιστη τιμή
-
Μέγιστη τιμή
-

Άγκυρα (Ankyra) - Καβάλα

Μηνιαία

Οι καλύτερες τιμές για το μήνα

Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 15 ω 10 λεπτά
Esenboga - Αερολιμένας Καβάλας
18:50 - 09:00
110,56 €
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 13 ω 40 λεπτά
Esenboga - Αερολιμένας Καβάλας
20:20 - 09:00
134,83 €
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 29 ω 15 λεπτά
Esenboga - Αερολιμένας Καβάλας
16:15 - 20:30
267,29 €
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 26 ω 40 λεπτά
Esenboga - Αερολιμένας Καβάλας
18:50 - 20:30
267,29 €
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 25 ω 10 λεπτά
Esenboga - Αερολιμένας Καβάλας
20:20 - 20:30
300,88 €
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 24 ω 30 λεπτά
Esenboga - Αερολιμένας Καβάλας
21:00 - 20:30
300,88 €
Turkish Airlines-logo
Turkish Airlines
2 αλλαγές
Διάρκεια: 24 ω 10 λεπτά
Esenboga - Αερολιμένας Καβάλας
21:20 - 20:30
300,88 €

Πόση ώρα χρειάζεται για να πάω αεροπορικώς από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα;

Η απόσταση μεταξύ Άγκυρα (Ankyra) και Καβάλα είναι περίπου 724 km. Γενικά, θα χρειαστείτε περίπου για να ολοκληρώσετε το ταξίδι μεταξύ των δύο πόλεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η διάρκεια των ταξιδιών μπορεί να διαφέρει λόγω κάποιων παραγόντων, όπως οι εποχικές καιρικές συνθήκες, οι τοπικές εορτές ή οι αλλαγές πορείας. Μην το ξεχνάτε αν σκοπεύετε να κάνετε μια σύνδεση αργότερα και προγραμματίστε πάντα αναλόγως.

Ποια ώρα της ημέρας μπορώ να ταξιδέψω από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα;

Η πρώτη αναχώρηση το βράδυ από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα είναι στις ενώ το τελευταίο δρομολόγιο φεύγει στις . Αυτά ισχύουν σύμφωνα με τα κανονικά προγράμματα του δρομολογίου μεταξύ Άγκυρα (Ankyra) και Καβάλα. Ωστόσο, τα ωράρια των δρομολογίων ενδέχεται να ποικίλλουν από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον ένα μήνα στον άλλο, οπότε αυτές οι συγκεκριμένες ώρες αναχωρήσεων μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κάθε μέρα. Κάποιες εταιρείες αλλάζουν τα προγράμματά τους τις δημόσιες αργίες και τα σαββατοκύριακα ή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ελέγξτε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας όταν κάνετε την κράτησή σας.

Ποια αεροδρόμια χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα;

Κατά τη διάρκεια του αεροπορικού σας ταξιδιού από Τουρκία, θα μπορέσετε να αναχωρήσετε από αεροδρόμια όπως Esenboga. Αυτά τα δρομολόγια συνδέονται με αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Καβάλας σε Ελλάδα. Ένα διεθνές ταξίδι ίσως είναι περίπλοκο και ανάλογα με τις πόλεις στις οποίες ταξιδεύετε, ίσως χρειαστεί μια αλλαγή κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Η Virail θα σας εμφανίσει τα αεροδρόμια σε Τουρκία και Ελλάδα που έχουν απευθείας σύνδεση μεταξύ τους και που απαιτούν μια μη απευθείας διαδρομή. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε αεροπλάνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να πάτε από το αεροδρόμιο της προτίμησής σας σε Τουρκία στο σημείο της άφιξής σας σε Ελλάδα.

Σε Άγκυρα (Ankyra) τα αεροδρόμια αναχώρησης περιλαμβάνουν Esenboga. Όταν φτάσετε Καβάλα, ίσως μπορέσετε να αποβιβαστείτε σε αεροδρόμια όπως Αερολιμένας Καβάλας. Μην ξεχνάτε όμως ότι τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε κάθε δρομολόγιο μπορεί να διαφέρουν. Διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αναχωρούν και να φτάνουν σε διαφορετικά αεροδρόμια. Επιπλέον, αν ταξιδεύετε με μια πτήση express, ο αριθμός των αεροδρομίων μπορεί να είναι περιορισμένος και τα ακριβή αεροδρόμια που εξυπηρετούνται σε ένα συγκεκριμένο δρομολόγιο ενδέχεται να διαφέρουν από τη μία μέρα στην άλλη. Ελέγξτε προσεκτικά εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι η άφιξη και η αναχώρησή σας εκτελούνται σε αεροδρόμιο που σας βολεύει.

Πόσες διαδρομές από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα πραγματοποιούνται κάθε ημέρα;

Δυστυχώς, δεν βρέθηκε σύνδεση για το ταξίδι σας από Άγκυρα (Ankyra) προς Καβάλα. Η επιλογή μιας νέας πόλης αναχώρησης ή άφιξης, χωρίς να αλλάζετε σημαντικά το πρόγραμμά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε συνδέσεις.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Μέρες
:
14
:
35
:
33