Βρείτε λεωφορείο από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 40€
Διάρκεια ταξιδιού 2 ω 15 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 10
Πρώτη αναχώρηση: 02:00
Τελευταία αναχώρηση: 15:30
Απόσταση 162km

Βρείτε τις λεωφορειακές γραμμές σας από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη στο virail

Χάρη στο virail μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για εισιτήρια λεωφορείου από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη σε λίγα βήματα. Αφού εισάγετε την ημερομηνία του ταξιδιού σας, μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματά σας για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή για εισιτήρια λεωφορείου από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη για 42,50 €. Ωστόσο, αν γνωρίζετε ήδη την ημερομηνία του ταξιδιού σας, μη χάνετε χρόνο και κάντε κράτηση εισιτηρίων χαμηλού κόστους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από 40,00 €.

Ποιοι είναι οι σταθμοί αναχώρησης

Οι σταθμοί που εξυπηρετούνται από τα λεωφορεία από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη είναι Szeged Viztoroni Ter και Budapest Airport and Budapest Nepliget.

Τιμή εισιτηρίου Στζέγκεντ - Βουδαπέστη κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
6 € Περισσότερα Περισσότερα 9 € Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα
Περισσότερα 40 €40 €40 €40 €40 €40 €

Λεωφορεία από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη


Για την κοντινή απόσταση μεταξύ Στζέγκεντ και Βουδαπέστη, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με τρένο ή με συνεπιβατισμό. Ξοδεύοντας λίγο περισσότερα χρήματα, το ταξίδι σας θα γίνει πιο άνετο.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν για να μεταβείτε από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη ανά ημέρα

Οι γραμμές 10 είναι διαθέσιμες κάθε μέρα για να ταξιδεύετε από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη με λεωφορείο. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν διαδρομές 0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή έναντι διαδρομών 10 που είναι απευθείας γραμμές. Συνεπώς, παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ακόμα και αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για ένα εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα εισιτήριο για μια απευθείας γραμμή αν προτιμάτε να μην αλλάξετε λεωφορεία.

Τι ώρα είναι τα λεωφορεία προς Βουδαπέστη

Για να φτάσετε προς Βουδαπέστη από Στζέγκεντ με λεωφορείο, θα σας πάρει περίπου 2 hours and 8 minutes ή ακόμα και 2 hours αν διαλέξετε τις πιο γρήγορες λύσεις. Το πρώτο λεωφορείο φεύγει από Στζέγκεντ στις 02:12, ενώ το τελευταίο είναι στις 15:12.

Ποιες εταιρείες λεωφορείων εξυπηρετούν τη διαδρομή Στζέγκεντ - Βουδαπέστη

Το virail υπολογίζει μεταξύ των συνεργατών του επίσης Christian Transfers, με λεωφορεία από Στζέγκεντ προς Βουδαπέστη.