Βρείτε λεωφορείο από Μπλαγκόεβγκραντ προς Θεσσαλονίκη

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας


Βρείτε φθηνό αυτοκίνητο για ενοικίαση στην πόλη

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 15,33 €
Διάρκεια ταξιδιού 3 ω 21 λεπτά
συνδέσεις την ημέρα 6
Πρώτη αναχώρηση 20:45
Τελευταία αναχώρηση 20:45
απόσταση 153 km

Με λεωφορείο από Μπλαγκόεβγκραντ προς Θεσσαλονίκη: είναι πιο εύκολο με το virail

Αν ψάχνετε για εισιτήρια λεωφορείων χαμηλού κόστους από Μπλαγκόεβγκραντ προς Θεσσαλονίκη, το virail είναι αυτό που ψάχνετε. Συγκρίνοντας προσφορές από διάφορους παρόχους, μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση για τον προϋπολογισμό και το πρόγραμμά σας.

Πόσο κοστίζουν τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Μπλαγκόεβγκραντ προς Θεσσαλονίκη

Κατά μέσο όρο, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου από Μπλαγκόεβγκραντ προς Θεσσαλονίκη για 16,15 €. Ωστόσο, αν γνωρίζετε ήδη την ημερομηνία του ταξιδιού σας, μη χάνετε χρόνο και κάντε κράτηση εισιτηρίων χαμηλού κόστους όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από 10 €.

Τιμή εισιτηρίου - κάθε μέρα

Περισσότερα 15,33 € Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα Περισσότερα

Λεωφορεία από Μπλαγκόεβγκραντ προς Θεσσαλονίκη

Πότε είναι προγραμματισμένα τα λεωφορεία της γραμμής Μπλαγκόεβγκραντ - Θεσσαλονίκη

Ενώ το πρώτο λεωφορείο φεύγει στις 10:00, το τελευταίο φεύγει από Μπλαγκόεβγκραντ στις 20:45. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι κατά μέσο όρο 3 ω 22 λεπτά, αλλά μπορεί να σας πάρει μόνο :3 ω 10 λεπτά με τις πιο γρήγορες γραμμές.

Αν οι προσφορές που προσφέρονται από τα λεωφορεία δεν ταιριάζουν στις ανάγκες σας, τα τρένα και ο συνεπιβατισμός θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια καλή εναλλακτική λύση για αυτή την απόσταση.

Πόσες καθημερινές γραμμές υπάρχουν προς Θεσσαλονίκη από Μπλαγκόεβγκραντ με λεωφορείο

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Μπλαγκόεβγκραντ προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 5.5 ανά ημέρα. Λάβετε υπόψη ότι μεταξύ αυτών των γραμμών υπάρχουν απευθείας γραμμές 5.5 κατά διαδρομών0 που έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι ακόμα και αν το ταξίδι είναι μεγαλύτερο, ένα εισιτήριο με μια αλλαγή είναι μερικές φορές πολύ πιο αποτελεσματικό, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για ένα εισιτήριο την τελευταία στιγμή.

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Μπλαγκόεβγκραντ προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 5.5 ανά ημέρα. Παρακαλώ παρατηρήστε ότι όλες αυτές οι γραμμές, δηλαδή οι διαδρομές 5.5, είναι απευθείας γραμμές. Έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάρετε άλλο λεωφορείο.