Βρείτε λεωφορείο από Λουξεμβούργο προς Παρίσι

Επίσημος σύντροφος

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Πληροφορίες ταξιδιού

Καλύτερη τιμή 7,98€
Διάρκεια ταξιδιού 8 ω 16 λεπτά
Συνδέσεις την ημέρα 20
Πρώτη αναχώρηση: 02:30
Τελευταία αναχώρηση: 22:45
Απόσταση 287km

Στο virail οι καλύτερες προσφορές για λεωφορεία από Λουξεμβούργο προς Παρίσι

Με το virail είναι εύκολο να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για εσάς: μη χάσετε τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Λουξεμβούργο προς Παρίσι. Επιλέξτε την ημερομηνία και φιλτράρετε τα αποτελέσματα με βάση την τιμή και την αναχώρηση: η τέλεια λύση σάς περιμένει.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια λεωφορείου από Λουξεμβούργο προς Παρίσι

Μην περιμένετε πάρα πολύ για να κλείσετε το εισιτήριό σας: με κράτηση εκ των προτέρων μπορείτε να πάρετε εισιτήρια λεωφορείου από Λουξεμβούργο προς Παρίσι μόνο για 7,98 €. Ωστόσο, εάν δεν γνωρίζετε ακόμα τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια για 87,95 € κατά μέσο όρο.

Από πού φεύγουν τα λεωφορεία από Παρίσι

Λεωφορεία από Λουξεμβούργο προς Παρίσι φεύγουν από τις Luxembourg and Luxembourg, P+R Bouillon και φτάνουν στις Paris (Bercy Seine), Paris CDG Airport (Terminal 3), Paris Centre - Bercy-Seine and Paris - Orly Airport.

Τιμή εισιτηρίου Λουξεμβούργο - Παρίσι κάθε μέρα

Σήμερα Αύριο Σε 2 ημέρες Σε 3 ημέρες Σε 4 ημέρες Σε 5 ημέρες Σε 6 ημέρες
8 €15 €15 €8 €8 €8 €8 €
62 €62 €62 €62 €62 €62 € Περισσότερα
101 €95 €87 €123 €110 €96 €74 €

Για την κοντινή απόσταση μεταξύ Λουξεμβούργο και Παρίσι, θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με τρένο ή με συνεπιβατισμό. Ξοδεύοντας λίγο περισσότερα χρήματα, το ταξίδι σας θα γίνει πιο άνετο.

Πόσες λεωφορειακές γραμμές υπάρχουν για να μεταβείτε από Λουξεμβούργο προς Παρίσι ανά ημέρα

Αν θέλετε να ταξιδεύετε από Λουξεμβούργο προς Παρίσι με λεωφορείο, υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές 1 ανά ημέρα. Το κύριο μέρος αυτών των γραμμών, δηλαδή οι διαδρομές 0, περιλαμβάνει μία ή πολλές αλλαγές και οι υπόλοιπες, δηλαδή οι διαδρομές 1 είναι απευθείας γραμμές. Επομένως, η επιλογή ενός ταξιδιού που περιλαμβάνει μια αλλαγή είναι μερικές φορές πιο αποτελεσματική, αν και έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά αν υπάρχουν πολύ λίγες γραμμές και αν ψάχνετε για εισιτήριο την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, αν δεν θέλετε να αλλάξετε λεωφορεία, σας προτείνουμε να επιλέξετε μια προσφορά με μια απευθείας διαδρομή.

Τι ώρα είναι τα λεωφορεία προς Παρίσι

Ενώ το πρώτο λεωφορείο φεύγει στις 04:10, το τελευταίο φεύγει από Λουξεμβούργο στις 23:02. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι κατά μέσο όρο 8 hours and 28 minutes, αλλά μπορεί να σας πάρει μόνο 7 hours and 50 minutes με τις πιο γρήγορες γραμμές.

Ποιες εταιρείες λεωφορείων εξυπηρετούν τη διαδρομή Λουξεμβούργο - Παρίσι

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που συνεργάζονται με το virail, μεταξύ των οποίων και FlixBus and Ouibus με λεωφορεία προς Παρίσι.

Η Flixbus είναι αναμφισβήτητα μία από τις νεότερες και πιο διάσημες εταιρείες λεωφορείων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με περισσότερα από 40 εκατομμύρια επιβάτες το 2017, η Flixbus προσφέρει εθνικές και διεθνείς λεωφορειακές γραμμές, επίσης με νυχτερινά λεωφορεία.