Βρείτε λεωφορείο από Γένοβα προς Μιλάνο

Ξεκίνα από
2,99 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 5,80 €

Αύριο

Από 5,99 €

2 Μέρες

Ανακαλύπτω

Χρησιμοποιήστε τη Virail για να βρείτε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε από Γένοβα προς Μιλάνο

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Γένοβα προς Μιλάνο; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια του λεωφορείου από Γένοβα προς Μιλάνο;

Κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο λεωφορείου από Γένοβα προς Μιλάνο θα σας κοστίσει 11,68 €. Ωστόσο, ίσως να υπάρχουν διαθέσιμες φθηνότερες εναλλακτικές. Η Virail θα σας εμφανίσει τις χαμηλότερες διαθέσιμες τιμές για τις επιλεγμένες ημερομηνίες του ταξιδιού σας, οι οποίες μπορεί να φτάνουν και μέχρι 2,86 €. Αν δεν θέλετε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να αναζητήσετε χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Για παράδειγμα, αν έχετε ευέλικτες ημερομηνίες για το ταξίδι σας, ίσως βρείτε ότι κάποιες ημέρες της εβδομάδας τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από άλλες. Τα ταξίδια στις εποχές με μεγάλη κίνηση συνήθως κοστίζουν περισσότερο, οπότε αποφύγετέ τες αν θέλετε να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα. Κάποιες φορές ακόμα και η ώρα της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την τιμή των εισιτηρίων. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα μη απευθείας δρομολόγιο, που ίσως να είναι πιο φθηνό από ένα απευθείας. Συχνά, μπορείτε να βρείτε τα πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου αν κάνετε κράτηση αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγές στα πιο φθηνά εισιτήρια.Γένοβα σε Μιλάνο από Λεωφορείο

Το ταξίδι από Γένοβα έως Μιλάνο με Bus είναι 119 km και διαρκεί 2 ω 2 λεπτά. Υπάρχουν 13 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 21:30 και την τελευταία στο 22:55. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Γένοβα σε Μιλάνο με Bus για μόλις 2,86 € ή έως και 193,81 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 5,80 €.

Καλύτερη τιμή 2,86 €
Διάρκεια Ταξιδίου 2 ω 5 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 13
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 2,86 €
Υψηλότερη Τιμή 62,90 €
Πρώτη Αναχώρηση 05:00
Τελευταία Αναχώρηση 22:55
Απόσταση 119 km
Αναχώρηση Γένοβα
Άφιξη Μιλάνο
Transportistas Megabus, Flixbus,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Γένοβα έως Μιλάνο

  Apr 02
  5.797
  16°
  Apr 03
  5.99
  15°
  Apr 04
  Περισσότερα
  14°
  Apr 05
  5.99
  13°
  Apr 06
  2.99
  14°
  Apr 07
  8.99
  13°
  Apr 08
  5.99
  13°
  Apr 09
  6.117
  14°
  Apr 10
  13.99
  16°
  Apr 11
  3.079
  19°
  Apr 12
  5.99
  20°
  Apr 13
  5.836
  20°
  Apr 14
  2.913
  20°
  Apr 15
  6.119
  19°
  Apr 16
  6.127
  19°
Departure date
Sunday,Apr 02 2023
16°

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια από Γένοβα έως Μιλάνο

 
Apr 02
Sunday
16°
13,45 €
5,80 €
Περισσότερα
Apr 03
Monday
15°
13,45 €
5,99 €
9 €
Apr 04
Tuesday
14°
Περισσότερα
Περισσότερα
Περισσότερα
Apr 05
Wednesday
13°
9,90 €
5,99 €
Περισσότερα
Apr 06
Thursday
14°
13,45 €
2,99 €
10 €
Apr 07
Friday
13°
12,90 €
8,99 €
Περισσότερα
Apr 08
Saturday
13°
9,90 €
5,99 €
Περισσότερα

Καλύτερη ώρα για κράτηση ταξιδιών Γένοβα έως Μιλάνο

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Γένοβα έως Μιλάνο Εκπομπές CO2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
34.2kg
Τρένου
1.68kg
Λεωφορείο
8.16kg
Αυτοκίνητο
5.88kg

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Μιλάνο

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα χρειάζεται για να παω με λεωφορείο από Γένοβα προς Μιλάνο;

Το ταξίδι μεταξύ Γένοβα και Μιλάνο είναι περίπου 120 km και συνήθως χρειάζεται κατά προσέγγιση 2 ω 2 λεπτά. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός είναι κατά προσέγγιση και θα διαφέρει ανάλογα με κάποιους παράγοντες. Ανάλογα με τη μέθοδο της μετακίνησης που επιλέγετε, ίσως να μπορέσετε να φτάσετε πιο γρήγορα. Ο πιο σύντομος χρόνος για να ολοκληρώσετε αυτό το ταξίδι είναι 1 ω 45 λεπτά. Αν θέλετε να πάτε από Γένοβα προς Μιλάνο όσο πιο γρήγορα γίνεται, αναζητήστε δρομολόγια express ή δρομολόγια χωρίς στάση. Τα απευθείας δρομολόγια δεν είναι πάντα ο πιο γρήγορος τρόπος ταξιδιού. Κάποιες φορές μπορεί να βρείτε ένα πιο γρήγορο δρομολόγιο με μια σύνδεση σε άλλη πόλη.

Τι ώρα είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Γένοβα προς Μιλάνο;

Γενικά, το πρώτο δρομολόγιο το βράδυ από Γένοβα αναχωρεί στις 21:30 και το τελευταίο στις 22:55. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές είναι γενικές πληροφορίες και αυτές οι ώρες των ταξιδιών δεν είναι απαραίτητα διαθέσιμες κάθε μέρα. Το πρόγραμμα των δρομολογίων κάθε εταιρείας στο δρομολόγιο από Γένοβα προς Μιλάνο μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη ή από τον έναν μήνα στον άλλο. Ειδικότερα, πολλές εταιρείες προσφέρουν διαφορετικά ωράρια δρομολογίων τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα. Οι εθνικές αργίες, οι τοπικές εορτές και τα εποχικά προγράμματα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αλλαγές στα ωράρια των δρομολογίων.

Ποιοι σταθμοί χρησιμοποιούνται στο ταξίδι από Γένοβα για Μιλάνο;

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όταν ταξιδεύετε μεταξύ Γένοβα και Μιλάνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε Γένοβα σε σταθμούς όπως Genoa (piazza Della Vittoria), Genoa (fanti D'italia/principe Bus Station), Genoa Bus Stop, Sorgenti Sulfuree St 1, Genoa - Via Fanti D'italia, Genoa (piazza Acquaverde), Piazza Acquaverde, Genova and Genova Piazza Principe. Αυτοί συνδέονται με σταθμούς όπως Milan (malpensa Aeroporto Terminal 2), Parma Bus Stop, Largo Maesta Del Taglio St 3, Parma, Milan, Lampugnano, Parma Fermata Dell'autobus, Via Traversante Lupo, Terminal Bus Milano-lampugnano, Bergamo (orio Al Serio Airport - Bgy) and Milan (san Donato M3) σε Μιλάνο. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών στις δύο περιοχές. Κάποιες εταιρείες εξυπηρετούν μόνο ορισμένους σταθμούς και ίσως χρειαστεί να μεταβείτε μετά από την άφιξή σας από τον έναν σταθμό στον άλλον στην ίδια πόλη για να φτάσετε στον τελικό σας προορισμό. Η Virail θα σας εμφανίσει τα απευθείας δρομολόγια αλλά και τα δρομολόγια με σύνδεση τα οποία μπορείτε να πάρετε για να πάτε από Γένοβα προς Μιλάνο.

Πόσες διαδρομές υπάρχουν καθημερινά από Γένοβα προς Μιλάνο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε από Γένοβα προς Μιλάνο, μπορείτε να ταξιδέψετε με εταιρείες όπως Flixbus, Baltour, Buscenter, Goopti, Eurolines, Deinbus, Baltour-eurolines, Autostradale, Terravision, Union Ivkoni (international), Satam, Ouibus, Autolinee Federico, Union Ivkoni Unibus, Itabus, Blablabus, Distribusion, Autobus and Alsa. Μπορείτε να βρείτε έναν μέγιστο αριθμό 26 αναχωρήσεων την ημέρα. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 12 αναχωρήσεις την ημέρα. Κάντε κράτηση αρκετό καιρό πριν από το ταξίδι σας για να εξασφαλίσετε ότι όλα θα είναι όπως τα έχετε προγραμματίσει και θα αναχωρήσετε την ώρα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν ταξιδεύετε, μπορείτε να ψάξετε για απευθείας διαδρομές ή άλλα δρομολόγια που προσφέρουν συνδέσεις και αλλαγές. Κατά μέσο όρο υπάρχουν 12 απευθείας διαδρομές μεταξύ Γένοβα και Μιλάνο. Αν δεν σας πειράζει να πραγματοποιήσετε αλλαγή κατά τη διαδρομή, μπορείτε να βρείτε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν συνήθως 0 διαδρομές με τουλάχιστον μία αλλαγή. Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την περίοδο του έτους και την ημέρα της εβδομάδας. Κάποιοι επιβάτες προτιμούν τα απευθείας δρομολόγια, ειδικά αν έχουν βαριές αποσκευές ή ανησυχούν μήπως χάσουν μια σύνδεση. Άλλοι απολαμβάνουν την ευελιξία που τους προσφέρουν οι διαδρομές με σύνδεση. Όποια αν είναι η προτίμησή σας, η Virail μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τις σωστές επιλογές που θα καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές