Βρείτε λεωφορείο από Βουδαπέστη προς Βιέννη

Ξεκίνα από
12,80 €
Ανακαλύπτω

Οι εταίροι μας

Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε και να συγκρίνετε εισιτήρια για τρένα, λεωφορεία, carpools και αεροπλάνα. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 100 εταίρους για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά.

references references references references references references references references

Βρείτε το φθηνότερο εισιτήριο για το ταξίδι σας

Σήμερα

Από 12,24 €

Αύριο

Από 12,80 €

2 Μέρες

Από 12,24 €

Ταξιδέψτε εύκολα και γρήγορα από Βουδαπέστη προς Βιέννη με τη Virail

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε από Βουδαπέστη προς Βιέννη; Κάποιες φορές είναι δύσκολο να βρείτε από πού να ξεκινήσετε - αλλά για αυτόν τον λόγο υπάρχει η Virail. Η ισχυρή μηχανή αναζήτησής μας θα εξερευνήσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το ταξίδι σας, ψάχνοντας ανάμεσα σε περισσότερες από 2.000 ταξιδιωτικές εταιρείες σε όλον τον κόσμο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρίσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αμέσως θα σας δείξουμε μια λεπτομερή λίστα πιθανών διαδρομών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αποφασίσετε. Επιλέξτε λεωφορεία, τρένα και πολλά άλλα, με αλλαγή ή απευθείας, απλής μετάβασης ή με επιστροφή - κάντε την επιλογή που προτιμάτε. Έπειτα από την προβολή των αποτελεσμάτων, επιλέξτε αυτό που προτιμάτε και η Virail θα σας ανακατευθύνει στον ιστότοπο της ταξιδιωτικής εταιρείας, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την κράτησή σας. Κάνουμε τη δύσκολη δουλειά για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι σας.

Πώς μπορώ να πάρω τα φθηνότερα εισιτήρια λεωφορείου από Βουδαπέστη προς Βιέννη;

Οι τιμές θα ποικίλλουν όταν ταξιδέψετε από Βουδαπέστη προς Βιέννη. Παρ' όλα αυτά, κατά μέσο όρο, θα πληρώσετε περίπου 35,57 € για ένα εισιτήριο λεωφορείου. Μπορείτε να βρείτε εισιτήρια λεωφορείου με τιμές τόσο χαμηλές που φτάνουν τα 8,90 €, αλλά ίσως να απαιτείται ευελιξία στα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε για χαμηλή τιμή, ίσως χρειαστεί να είστε προετοιμασμένοι να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο στη μετεπιβίβαση. Επίσης συχνά μπορείτε να βρείτε πιο φθηνά εισιτήρια λεωφορείου για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας ή για συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας. Φυσικά οι τιμές των εισιτηρίων συχνά αλλάζουν κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε περισσότερο σε εποχές με μεγάλη κίνηση. Για τις πιο χαμηλές τιμές είναι συνήθως καλύτερα να κάνετε την κράτησή σας αρκετό καιρό πριν. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν επιστροφή χρημάτων ή αλλαγές στα πιο φθηνά τους εισιτήρια λεωφορείου.Σύνοψη ταξιδιού με Λεωφορείο

Το ταξίδι από Βουδαπέστη έως Βιέννη με Bus είναι 214 km και διαρκεί 3 ω 33 λεπτά. Υπάρχουν 2 συνδέσεις ανά ημέρα, με την πρώτη αναχώρηση στο 21:45 και την τελευταία στο 09:45. Είναι δυνατό να ταξιδέψετε από Βουδαπέστη σε Βιέννη με Bus για μόλις 8,90 € ή έως και 51,32 €. Η καλύτερη τιμή για αυτό το ταξίδι είναι 12,24 €.

Καλύτερη τιμή 8,90 €
Διάρκεια Ταξιδίου 3 ω 5 λεπτά
Σύνδεση ανά ημέρα 2
ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 8,90 €
Υψηλότερη Τιμή 51,32 €
Πρώτη Αναχώρηση 04:45
Τελευταία Αναχώρηση 09:45
Απόσταση 214 km
Αναχώρηση Βουδαπέστη
Άφιξη Βιέννη
Transportistas Flixbus, RegioJet,

Λεωφορείο Εισιτήρια από Βουδαπέστη έως Βιέννη

  Jan 28
  12.241
  Jan 29
  12.8
  Jan 30
  12.241
  Jan 31
  12.241
  Feb 01
  12.241
  Feb 02
  12.26
  Feb 03
  12.241
  Feb 04
  10.201
  Feb 05
  10.201
  Feb 06
  9.99
  Feb 07
  9.99
  Feb 08
  10.201
  Feb 09
  9.99
  Feb 10
  9.99
  Feb 11
  10.201
Departure date
Saturday,Jan 28 2023

Συγκρίνετε τιμές και εισιτήρια

 
Jan 28
Saturday
9,90 €
12,24 €
Jan 29
Sunday
9 €
12,80 €
Jan 30
Monday
9 €
12,24 €
Jan 31
Tuesday
9 €
12,24 €
Feb 01
Wednesday
9 €
12,24 €
Feb 02
Thursday
9,90 €
12,26 €
Feb 03
Friday
9,90 €
12,24 €

Καλύτερη ώρα για κράτηση Βουδαπέστη - Βιέννη Ταξίδι

Virail Pro Tip ✌: Κρατήσεις 10 ημέρες νωρίτερα εξοικονομήστε 10% κατά μέσο όρο

  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα
  Τρίτη
  Τετάρτη
  Πέμπτη
  Παρασκευή
  Σάββατο
  Κυριακή
  Δευτέρα

Βουδαπέστη έως Βιέννη Εκπομπές Co2 κατά Λεωφορείο

Ecology
Πτήση
61.275kg
Τρένου
3.01kg
Λεωφορείο
14.62kg
Αυτοκίνητο
10.535kg

Χρησιμοποιούμε αυτά τα σχόλια για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας

Διαμονή που μπορεί να σας αρέσει σε Βιέννη

Μη διαθέσιμο

Δεν βρέθηκε κατάλυμα σε επιλεγμένη τοποθεσία για σήμερα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόση ώρα είναι η διαδρομή από Βουδαπέστη προς Βιέννη με λεωφορείο;

Για να πάτε από Βουδαπέστη προς Βιέννη πιο γρήγορα, σκεφτείτε ότι μπορείτε να αναζητήσετε μια υπηρεσία express που κάνει λιγότερες στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αντίθετα, ένα δρομολόγιο με σύνδεση μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να είναι πιο γρήγορο από μια απευθείας διαδρομή. Τα πιο γρήγορα δρομολόγια μεταξύ Βουδαπέστη και Βιέννη θα ολοκληρώσουν τη διαδρομή σε 2 ω 35 λεπτά. Κατά μέσο όρο, θα χρειαστείτε περίπου 3 ω 33 λεπτά για να ταξιδέψετε το 215 km μεταξύ Βουδαπέστη και Βιέννη.

Πότε είναι οι πρώτες και οι τελευταίες αναχωρήσεις από Βουδαπέστη προς Βιέννη;

Αν θέλετε να αναχωρήσετε νωρίς, πάρτε το πρώτο δρομολόγιο της ημέρας από Βουδαπέστη προς Βιέννη, το οποίο συνήθως αναχωρεί στις 21:45. Η τελευταία προγραμματισμένη αναχώρηση το βράδυ κανονικά είναι στις 09:45. Τα ωράρια αυτά ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με την ημέρα ή σε διαφορετικές περιόδους του έτους.

Ποιους σταθμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω στη διαδρομή από Βουδαπέστη προς Βιέννη;

Μπορείτε να ταξιδέψετε από Ουγγαρία προς Αυστρία χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης της Virail, για να βρείτε το ιδανικό σας ταξίδι μεταξύ όλων των διαθέσιμων επιλογών. Σε Ουγγαρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σταθμούς όπως Könyves Kálmán K., Bus St. Between Bus Stop 103 And Bus Stop 254E, Nearly Bus Station Népliget., Budapest Bus station Nepliget, Ulloi St 131, Budapest international Airport of Liszt Ferenc Liszt Ferenc Airport (departure area), Liszt Ferenc Airport 2, Budapest Nepliget M (near the park), Konyves Kalman Ave 17, Kelenföld, Népliget, Budapest Kelenfold railway station, Vasut St 16, Könyves Kálmán and Budapest Budapest - Kelenföld Vasút u.16., 1115, Vasút u. 16,Budapest, 1115 Maďarsko. Αυτά θα σας πάνε σε σταθμούς όπως VIYANA, Vienna International bus terminal (Erdberg), Erdbergstrasse 200A, Vienna Vienna central railway station, Alfred-Adler St 107, Vienna Shopping center Stadion Center, Engerthstrasse, Flughafen / Airport (VIE), Hbf, Erdberg, Vienna Railway station Central, Seudtiroler square, Vienna Central Bus Station VIB and Schwechat Airport Busstation, Pl.3 σε Αυστρία. Ωστόσο, είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες όταν σχεδιάζετε ένα διεθνές ταξίδι. Ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ των επιλεγμένων σταθμών σε Ουγγαρία και Αυστρία. Αν αυτό ισχύει, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε με μετεπιβίβαση, κάνοντας αλλαγή σε έναν ή περισσότερους σταθμούς κατά τη διαδρομή.

Μπορείτε να αναχωρήσετε από Βουδαπέστη από σταθμούς όπως Könyves Kálmán K., Bus St. Between Bus Stop 103 And Bus Stop 254E, Nearly Bus Station Népliget., Budapest Bus station Nepliget, Ulloi St 131, Budapest international Airport of Liszt Ferenc Liszt Ferenc Airport (departure area), Liszt Ferenc Airport 2, Budapest Nepliget M (near the park), Konyves Kalman Ave 17, Kelenföld, Népliget, Budapest Kelenfold railway station, Vasut St 16, Könyves Kálmán and Budapest Budapest - Kelenföld Vasút u.16., 1115, Vasút u. 16,Budapest, 1115 Maďarsko. Στο τέλος του ταξιδιού θα μπορέσετε να φθάσετε Βιέννη στους ακόλουθους σταθμούς: VIYANA, Vienna International bus terminal (Erdberg), Erdbergstrasse 200A, Vienna Vienna central railway station, Alfred-Adler St 107, Vienna Shopping center Stadion Center, Engerthstrasse, Flughafen / Airport (VIE), Hbf, Erdberg, Vienna Railway station Central, Seudtiroler square, Vienna Central Bus Station VIB and Schwechat Airport Busstation, Pl.3. Κάποιοι από αυτούς τους σταθμούς ίσως να εξυπηρετούνται από συγκεκριμένες ταξιδιωτικές εταιρείες. Για αυτόν τον λόγο ίσως να μην υπάρχει απευθείας σύνδεση μεταξύ όλων των σταθμών σε Βουδαπέστη και Βιέννη. Σχεδιάστε προσεκτικά το ταξίδι σας, καθώς ίσως χρειαστεί να κάνετε άλλη μία αλλαγή πριν από την αναχώρηση ή μετά την άφιξη.

Πόσες διαδρομές από Βουδαπέστη προς Βιέννη υπάρχουν κάθε μέρα;

Το δρομολόγιο από Βουδαπέστη προς Βιέννη εξυπηρετείται από εταιρείες όπως Flixbus, Touring Bohemia Eurolines CZ, Arda Tur, Eurobus, Group Travel, Karat - S, DeinBus, GoOpti, , Nomago, Karat-S (Карат-С), Arda-Tur / Арда-Тур, EUROCLUB, STUDENT AGENCY K.s. and Distribusion. Από αυτήν τη λίστα ταξιδιωτικών εταιρειών, υπάρχουν έως 137 αναχωρήσεις κάθε μέρα. Ωστόσο, αυτός ο αριθμός θα ποικίλλει. Κατά μέσο όρο, οι διαδρομές αναχωρούν από Βουδαπέστη 18 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει όλες τις ταξιδιωτικές εταιρείες που πραγματοποιούν αυτό το δρομολόγιο. Όταν ταξιδεύετε από Βουδαπέστη προς Βιέννη, μπορείτε να επιλέξετε ένα δρομολόγιο που δεν είναι απευθείας και που περιλαμβάνει συνδέσεις. Αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, θα βρείτε έναν μέσο όρο 12 απευθείας διαδρομών κάθε μέρα. Ωστόσο, τα μη απευθείας δρομολόγια παρέχουν περισσότερες ευκαιρίες στους ευέλικτους επιβάτες. Κατά μέσο όρο, υπάρχουν 6 διαδρομές κάθε μέρα με μία ή περισσότερες αλλαγές. Όλοι αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση. Μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με την ημέρα, την εποχή, τις τοπικές εορτές και άλλους παράγοντες.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας

Λάβετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις προϊόντων και αποκλειστικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας

Logo
authentication

Συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό

Συνδεθείτε στο Virail και λάβετε αποκλειστικές ταξιδιωτικές προσφορές